Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю

Кримінал Регіон: м.Київ 9166 переглядів

Опубліковано - 23.09.2006 15:05 | Всі новини | Версія для друку

На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю
На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю
Посіви наркотичної культури росли на площі у 12 гектарів. Це територія станцій «Київводоканалу» в Бортничах, яку, між іншим, стерегла відомча охорона.

Загальна кількість вилученої невисушеної коноплі складає більше 60 тонн, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить 120 млн. грн., повідомляє Департамент зв`язків з громадськістю МВС України.

Тепер правоохоронці провадять масштабну перевірку. Вони з’ясовують імена всіх, причетних до незаконної ниви.

Міліція не знає, як знищити посіви конопель

Столична міліція, яка 15 вересня в Бортничах на землях, що належать «Київводоканалу», виявила 12 га посівів конопель, шукає спосіб їх знищення.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив начальник ГУ МВС України в м. Києві Віталій Ярема, пише ForUm.

«Проблема полягає в тому, - сказав він, - що ми не можемо їх скосити до цих пір, тому що вони (коноплі) ростуть на болотистих торф'яниках, і туди техніка не може зайти, і люди навіть провалюються, і спалити не можемо, тому що загориться торф».

У зв'язку з цим, за словами Яреми, плантація конопель охороняється. Тим часом правоохоронні органи разом з місцевою владою шукають спосіб знищення посівів.

Крім того Ярема повідомив, що міліція встановила випадки, коли з цієї плантації брали коноплі. Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб або обставин, за яких коноплі з'явилися на землях «Київводоканалу».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.