Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Київрада ухвалила бюджет столиці

Самоврядування Регіон: м.Київ 7656 переглядів

Опубліковано - 14.05.2010 16:53 | Всі новини | Версія для друку

Київрада ухвалила бюджет столиці
Київрада ухвалила бюджет столиці
Київська міська рада прийняла міський бюджет на 2010 рік. За його прийняття проголосували 80 депутатів.

Ставлячи питання про ухвалення бюджету на голосування, заступник мера Києва, секретар Київради Олесь Довгий зазначив, що бюджет приймається з урахуванням поправок і пропозицій, внесених депутатами на останньому засіданні бюджетної комісії, яка відбулася у п'ятницю, 14 травня.

Водночас, жоден з депутатів не назвав конкретні цифри доходів і витрат міськбюджету-2010 з урахуванням зазначених поправок.

За словами члена бюджетної комісії, депутата від фракції Блоку Юлії Тимошенко Сергія Мельника, комісія не отримала загальну зведену цифру показників міськбюджету з урахуванням усіх висловлених депутатами поправок.

Мельник також не зміг вказати, якою мірою видозмінився після внесення поправок проект міськбюджету-2010 після голосування, в порівнянні із спочатку пропонованими Київською міськадміністрацією показниками доходів в 14,651 млрд. гривень і витратами 14,691 млрд. гривень.

Водночас, текстова частина міськбюджету-2010 встановлює, що граничний обсяг боргу Києва станом на 31 грудня 2010 року становитиме 6,749 млрд. гривень.

Міськбюджет також передбачає тимчасове припинення підготовки будь-яких нових цільових програм або змін чинних програм, якщо вони потребують додаткового фінансування, крім програм, що стосуються благоустрою.

Представляючи бюджет, начальник Головного фінансового управління Київміськадміністрації Віктор Падалка сказав, що доходи бюджету розраховані по максимуму, і будь-які додаткові резерви доходів відсутні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.