Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіони вирішили запровадити податковий "рекет"?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9573 перегляди

Опубліковано - 26.09.2006 20:38 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат України Микола Джига.
Народний депутат України Микола Джига.
Депутат Верховної Ради Партії регіонів Микола Джига пропонує парламенту розширити умови проведення позапланових перевірок Державної податкової адміністрації.

Про це говориться в законопроекті № 2085-1, зареєстрованому в Раді.

Зокрема, із тексту частини сьомої пропонують вилучити слова: “Позапланова виїзна перевірка може здійснюватися лише на підставі рішення суду. Орган державної податкової служби, який ініціює проведення позапланової виїзної перевірки, подає до суду письмове обґрунтування підстав такої перевірки та дати її початку і закінчення, склад осіб, які будуть проводити таку перевірку.....”

Натомість в проекті пропонується написати, що “позапланова виїзна перевірка здійснюється на підставі виникнення обставин, викладених у цій статті, за рішенням керівника податкового органу чи його першого заступника - начальника підрозділу податкової міліції”.

Також пропонується проводити перевірку при одержанні відповідних постанов органів дізнання, слідчого, прокурора або суду.

Від “Аратти”: Хто ж мав сумнів у тому, що донецькі “пацани” вельми специфічно розуміють такі поняття, як “ринок”, “конкуренція”, “свобода підприємництва” й навіть, “недоторканність приватної власності” тощо? І як бачимо, із ними цілком солідарні міліціонери, яким важко второпати, що санкціонувати обмеження права громадянина, гарантованого Конституцією, у нормальній країні має виключно суд. Під час засідання якого, слово надаватиметься не тільки міліціонерові чи прокурору, а й громадянину, чи його адвокату. Звичайно, таке не для української міліції, тим більше - податкової.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.