Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прогнозується падіння національної валюти

Економіка 7593 перегляди

Опубліковано - 26.09.2006 21:00 | Всі новини | Версія для друку

Прогнозується падіння національної валюти
Прогнозується падіння національної валюти
Курс гривні відносно долара до кінця 2007 року може скласти 5,16, а середньорічний курс - 5,13.

Так прокоментував підготовлені Нацбанком основні принципи грошово-кредитної політики на 2007 рік начальник відділу по роботі з борговими інструментами ЗАТ "Альфа-Банк" Олександр Печеріцин.

“З огляду на високу ймовірність росту цін на газ, що знизить конкурентноздатність українських металургів, ми очікуємо плавну девальвацію гривні до долара протягом усього 2007 року для підтримки конкурентноздатності експортерів і поліпшення зовнішньоторговельного балансу”, - зазначив аналітик.

За його словами, середньорічний обмінний курс на рівні 4,95-5,25 грн. за долар, що прогнозується у згаданому документі, передбачає можливість здійснення різних сценаріїв курсової політики у 2007 році.

“Від оптимістичного, коли передбачається зберегти курс на поточному рівні. Або навіть девальвувати гривню до песимістичного. Так гривня девальвує стосовно долара на тлі погіршення кон'юнктури зовнішнього ринку”, - зазначив Печеріцин.

Як відомо, минулого тижня рада НБУ направила до парламенту основні принципи грошово-кредитної політики на 2007 рік, у яких прогнозуються темпи росту грошової маси в 2007 році на рівні 128-133% і середньорічний обмінний курс на рівні 4,95-5,25 грн. за долар.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.