Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Всеукраїнська акція «Міліція відповість за вбивство!»

Анонси 21175 переглядів

Опубліковано - 1.06.2010 02:49 | Всі новини | Версія для друку

19-річний Ігор Індило, закатований міліцією
19-річний Ігор Індило, закатований міліцією
У вівторок, 1 червня, о 10:00 у м. Києві біля Шевченківського відділу обласного управління МВС України за адресою: Герцена, 9, свідома громадськість розпочне акцію протесту проти свавілля вітчизняних міліціонерів, які катують та вбивають людей в Україні.

Активісти також протестуватимуть проти як фактичних, так і законодавчих спроб влади та міліції обмежити право на мітинги в Україні.

Студенти та матері пройдуть траурною ходою до обласного управління МВС України, під який покладуть траурні вінки та квіти в пам’ять хлопця, вбитого київським нелюдами в погонах.

Паралельно 1 червня о 10:00 пройдуть акції під обласними управлінням УМВС у містах: Рівне, Івано-Франківськ, Кіровоград, Ужгород, Хмельницький, Донецьк, Житомир, Львів, Євпаторія, Тернопіль, Харків та ін. Це всеукраїнська акція, долучайтеся і у Вашому місті!

Ці акції – попереджувальні. Якщо вимоги виконані не будуть, доведеться через тиждень переходити до більш масових та агресивних форм протесту по всій Україні.

Під час акції активісти також висловлять свій протест проти законопроекту №2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів», який зараз готується до другого читання. Проект Закону пропонує узаконити механізми заборони мирних зібрань громадськості, що сприятиме ще більшому свавіллю міліціянтів щодо як громадських активістів, так і простих громадян.

Організатори акції: громадські організації, активні люди, журналісти, одногрупники та сусіди вбитого хлопця. Приєднуйтеся!

Контактні особи у м. Києві:
Малих Євгенія
+38 093 388 33 66
mal.e.ua@gmail.com
Михайло Каменєв
+38 067 404 26 46
kameniev@gmail.com

Сценарій акції можете переглянути ТУТ.

Контакти координаторів в інших містах можна отримати ТУТ.

Нагадаємо, що 27 травня 2010 року дільничний міліціонер забрав 19-річного студента у районний відділок міліції Шевченківського району, а вже на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця з моргу.

Цей нажаль далеко не поодинокий випадок ілюструє справжню ситуацію, яка склалася в Україні з міліцією.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Анонси»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.