Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичний дерибан. Прокремлівські “патріоти” люблять Росію за не задурно

Національне питання 6565 переглядів

Опубліковано - 2.07.2010 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Політичний дерибан. Прокремлівські “патріоти” люблять Росію за не задурно
Політичний дерибан. Прокремлівські “патріоти” люблять Росію за не задурно
Проросійські сили, які діють в Україні, в своїй більшості дискредитують саму ідею взаємозв’язку двох народів. Головна їх мета - отримати право на витрачання російських бюджетних коштів, які поступають до України.

Про це в інтерв’ю газеті 2000 заявив голова Комітету Державної Думи РФ у справах СНД і зв’язків зі співвітчизниками, заступник голови ЛДПР Олексій Островський.

«З жалем спостерігаю, як деякі політичні діячі з Росії, маю на увазі в т.ч. і депутатів Державної Думи, воднораз, прокинувшись вранці, чомусь для себе вирішили, що саме вони є монопольними представниками і монопольними правовласниками на російсько-українські взаємини.

Створили на пострадянському просторі, зокрема на Україні, комфортні - в першу чергу для їх власної роботи - організації співвітчизників. Вони просто привласнили собі право на монополію в українсько-російських відносинах і тим самим часто в деякому роді навіть дискредитують ідею взаємозв’язку наших двох народів і необхідність взаємодії органів влади Росії з нашими співвітчизниками», - заявив Островський.

При цьому він відзначив, що багато проросійських сил в Україні не мають наміру консолідуватися, а ставлять перед собою одну мету - отримати право на витрачання російських бюджетних коштів.

«Існує також проблема, через яку російській владі, зокрема урядовій комісії з роботи зі співвітчизниками, Міністерству закордонних справ, та і мені в т.ч. як голові комітету, дуже важко взаємодіяти з нашими співвітчизниками. Суть проблеми в тому, що у співвітчизників і на Україні, і на пострадянському просторі в цілому немає жодного бажання консолідувати свої зусилля.

Більш того - вони гризуть один одного, топлять один одного... Ось в цьому кабінеті, та і на місцях, в тих країнах СНД, куди я виїжджаю на зустрічі зі співвітчизниками, з керівниками їх організацій, кожен окремо, вони говорять мені стільки гидоти один про одного, що волосся дибки встає!

А бажання одне - отримати право на витрачання російських бюджетних коштів, які надходять до тієї або іншої країни, зокрема до України. У цьому сенсі є питання до тих структур, які в Україні розподіляють російські бюджетні гроші. Як в цілому по Україні, так і в Криму зокрема», - сказав Островський.

Від “Аратти”: те, що "російські патріоти" люблять Москву за гроші Луб'янки - вже загальновідомо. Хіба що СБУ вже майже 20 років вперто не помічає цього явища, яке, до речі, чітко описано в чинному законодавстві України, зокрема - у Кримінальному Кодексі.

А чому - напевно не важко здогадатися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.