Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


SMS-повідомлення зводять підлітків з розуму

Охорона здоров`я 7568 переглядів

Опубліковано - 5.07.2010 12:07 | Всі новини | Версія для друку

SMS-повідомлення зводять підлітків з розуму
SMS-повідомлення зводять підлітків з розуму
Сучасну молодь захопив потік нових психічних і фізичних розладів. Пов’язані вони з мобільними телефонами. Як запевняють учені, підлітки, які відправляють величезна кількість есемесок, можуть опинитися в лікарні.

На думку австралійських дослідників з Мельбурну, у юних любителів спілкуватися по стільниковому за допомогою тестових повідомлень можуть розвинутися тривожність, невпевненість у собі, депресія, а також синдром зап'ястного каналу, повідомляє Утро.ру.

Нові хвороби носять досить екстравагантні назви. Наприклад, "текстофренія". При цьому розладі здається, що прийшло повідомлення, і пацієнт відчуває вібрацію або чує сигнал, хоча насправді нічого не відбувається.

Ще одна хвороба названа "текстотревожністю" - це нав'язливе занепокоєння, коли немає можливості відправити або отримати SMS.

Підлітки, які захворіли на "посттравматичний текстовий розлад", набирають повідомлення на ходу і в цей час повністю відключаються від реальності, натикаючись на перехожих.

Ті, хто страждає "SMS-перебором", розсилають безліч есемесок в короткі терміни, для того щоб самоствердитися серед однолітків.

Згідно з останніми дослідженнями, кількість текстових повідомлень, що відправляються підлітками, за останні два роки зросла на 89%. Один юнак навіть зізнався, що розсилає близько 450 SMS у день.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.