Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Чернігівщині спіймали та вбили дитинча чупакабри

Невідоме Регіон: Чернігівська область 17513 переглядів

Опубліковано - 4.08.2010 23:52 | Всі новини | Версія для друку

Чернігівські селяни вбили чупакабру
Чернігівські селяни вбили чупакабру
Малий хижак був схожий на лисицю, пересувався, як кенгуру, і харчувався ягодами шовковиці. А в селі, де вбили малу чупакабру, її матір лякає селян вночі моторошним виттям.

Чернігівські селяни таки зловили вбивцю кролів - чупакабру, а заразом і зробили наукове викриття. Виявилося, що гроза українських селян схожа на тварину, яку майже місяць тому пристрелив техаський фермер.

Вбитий хижак на перший погляд нагадував лисицю породи сфінкс, тобто без хутра, з довгим хвостом і гострими іклами. Пересувався звір, як кенгуру, стрибаючи на задніх лапах. А ще, окрім пташенят та кролів, дуже любив шовковицю.

Першими у центрі села Чемер побачили тварину-мутанта двоє дівчат. Кажуть: голова собаки, тіло кенгуру, хвіст опосума, тільки без шерсті. Думали, то примара, наслідок спеки. А тварина зупинилася на дорозі і дала змогу себе розгледіти.

Одна з дівчат покликала батька. Він вийшов на звіра з вилами. Вистежував чупакабру, йдучи за прим'ятою травою, а коли вистежив і заколов, то виявилося, що звірятко значно менше, ніж звір, якого бачили дівчата. Дівчата певні - то дитинча. Відтоді надвір після заходу сонця не виходять, бо вірять, що десь у селі прижилися доросла пара цих істот. Сільський голова задумав на чупакабр облаву.

Тіло вбитого звіра відвезли на розтин. Хто це, ветеринари так і не встановили. Лише те, що самець, від народження йому місяць-два. Хутра майже немає, у тварини неприродно великий хвіст, п'ять пальців на передніх лапах, чотири - на задніх, довгі вуха та ікла, завеликі, як на малюка, і дуже гострі. Огляд внутрішніх органів здивував ще більше.

Віра Пеклуха, лікар-серолог каже: "Виявили, що немає товстого відділу кишківника, це нас дуже здивувало, а сліпий відросток дуже маленький. А при розтині шлунка знайшли лише ягоди шовковиці".

Тобто чупакабра має ікла хижака - а їсть ягоди; схожа на лисицю - а стрибає, мов кенгуру. Глибокого дослідження ветеринари не робили, тіло загадкової чупакабри кремували. Зоологи розчаровані, адже знахідка тягне на наукове відкриття. Впевнені, у Євразії таких тварин просто не повинно бути.

У Чемері ж тепер неспокійно. Вночі люди чують, як доросла чупакабра сумує за малям.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.