Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російський блогер пояснив Путіну, що “в країні: пи***ць”. Той пообіцяв пожежну ринду

Імперія «Совок» 6095 переглядів

Опубліковано - 5.08.2010 01:35 | Всі новини | Версія для друку

Путін пообіцяв розгніваному блогеру ринду
Путін пообіцяв розгніваному блогеру ринду
Блогер розповів Путіну, що його село при “м***ках комуністах” було захищене від пожежі, а “прийшли панове демократи і почався п***ць”. Путін назвав блогера Горьким і попросив адресу, щоб допомогти.

Безпрецедентний випадок: прем'єр-міністр Росії Володимир Путін вступив в заочне листування з інтернет-анонімом, який у своєму блозі обурювався з приводу бездіяльності влади у зв'язку з лісовими пожежами.

Користувач “Живого журналу” top_lap, у якого є дача в селі в Тверській області, в експресивних виразах розповів, зокрема, наступне (орфографія і пунктуація оригіналу):

"В деревне при м***ках коммунистах, которых все ругают было три пожарных пруда, висела рында, в которую били если начинался пожар и о чудо была пожарная машина, одна на три деревни правда, но была. И вот пришли господа демократы и начался п****ц, первое что сделали это засыпали пруды и продали эти места под застройку, пожарную машину тоже куда то дели, наверно инопланетяне сп***или, а рынду заменили на телефон (модернизация б***), только он ни х** не работает, потому что забыли подключить".

Завершується пост словами: "Верните мне б**** мою рынду, с**и, и заберите свой телефон на х**".

Журналісти передали цей текст Путіну. У супровідній записці журналіст Олексій Венедиктов зазначив: "В обличчя Вам, звичайно, ніхто не скаже, але Інтернет повний критики і обурення."

Прем'єр у відповіднному посланні зазначив, що "з великим інтересом і задоволенням" ознайомився з точкою зору top_lap, і "в цілому погодився" з його зауваженнями. Він повідомив розгніваному блогеру, що "грошові кошти на подолання наслідків стихійного лиха та вирішення інших нагальних проблем вже направлені з федерального бюджету на рахунки потерпілих суб'єктів Російської Федерації".

Крім того, прем'єр-міністр відзначив відвертість, прямоту і літературний талант автора гнівного послання, порівнявши його з "улюбленим письменником Леніна - Горьким".

Що ж стосується ринди, Путін запевнив ЖЖ-юзера: "За наявності Вашої адреси ринду отримаєте у губернатора негайно. Щиро Ваш, В.Путін".

Окрім передачі листа журналістами, блогер опублікував його копію в Інтернеті. Ось текст повністю.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.