Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українців не вірять Януковичу

Громадська думка 6656 переглядів

Опубліковано - 20.08.2010 21:37 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українців не вірять Януковичу
Більшість українців не вірять Януковичу
48% українців вважають, що дії Президента України Віктора Януковича в першу чергу спрямовані на захист власних інтересів, а також інтересів свого політичного оточення. У зворотньому упевнені 33% респондентів.

Такі результати опитування, проведені Центром Разумкова.

Водночас у західному регіоні країни в корисливій мотивації президента упевнений 71% респондентів, у центральному регіоні — 55%, у південному — 26%, а в східному — 39%.

Ще в квітні поточного року майже половина (47%) громадян країни були упевнені, що дії Віктора Федоровича спрямовані на захист загальнонаціональних інтересів. Підозрювали його в захисті інтересів власних і власного ж політичного оточення тільки 34%.

Опитування проведене 10-15 серпня 2010 року. Опитано 2009 респондентів від 18 років у всіх регіонах України. Теоретична погрішність вибірки — 2,3%

При викладі результатів використовується наступний регіональний поділ країни: Схід — Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Харківська області; Захід — Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненськая, Тернопільська, Чернівецька; Центр — Київ, Вінницька, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Полтавська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області; Південь — АР Крим, Миколаївська, Одеська, Херсонська області.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.