Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Те, що Табачник - українофоб, зрозуміли і в Партії регіонів

Захист держави 8915 переглядів

Опубліковано - 14.09.2010 10:37 | Всі новини | Версія для друку

Те, що Табачник - українофоб, зрозуміли і в Партії регіонів
Те, що Табачник - українофоб, зрозуміли і в Партії регіонів
Депутат від Партії регіонів Сергій Головатий нищівно розкритикував сучасного міністра освіти та науки України Дмитра Табачника.

"Як показує практика, на високій посаді може опинитися ксенофоб, який запровадив політику боротьби з етнічними українцями та з усім українським в Україні. Причому мотивує це сам і за допомогою своїх соратників, що, бачте, в нього такий особистий погляд на все українське", - сказав Головатий, повідомляє 24tv.com.

"Таке українофобське явище, як Табачник, має засудити кожен українець етнічного походження, кожна людина, яка народилася і живе на своїй рідній землі. У нас ніхто не може забрати права на нашу історію, мову, культуру і національний світогляд. Це наше природне право.

Зараз приходять люди і намагаються це відібрати, впливати, як століттями тут впливала інша політична культура - євразійська, якою б вона не була - чи царським абсолютизмом або комуністичним тоталітаризмом.

Але навіть за кілька років перебування на посаді одного українофоба навряд чи вдасться знищити в українців почуття українця, який усвідомлює себе частиною не євразійської культури, а суть європейської цивілізації. А таких - мільйони, мільйони і мільйони...", - зазначив Головатий.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.