Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Рівному стартували гречано-олійні вибори

Вибори-2010 Регіон: Рівненська область 11839 переглядів

Опубліковано - 29.09.2010 11:34 | Всі новини | Версія для друку

У Рівному стартували гречано-олійні вибори
У Рівному стартували гречано-олійні вибори
У Рівному зафіксовано випадок, коли мешканці отримували від однієї з політичних сил міста продуктові набори (гречку й олію).

Про це повідомиd інформаційний відділ РОГО КВУ.

«До центру права РОГО «Комітет виборців України» зателефонувала громадянка, яка повідомила що знайомі отримали від однієї з політичних сил у Рівному продуктовий набір (гречку й олію). В зв’язку з цим, громадянка вирішила поцікавитися в організації, чи буде вона зобов’язана голосувати за цю політичну силу, якщо також візьме цей продуктовий пакет», – зазначено в повідомлені.

КВУ з’ясував, що дійсно в Рівному, в мікрорайоні Ювілейний, у громадській приймальні однієї з політичних сил проводиться запис громадян, які є пенсіонерами чи інвалідами. У людей збирають їхню контактну інформацію (ПІБ, адресу проживання, номери телефонів) і обіцяють, що за тиждень-півтора вони отримають соціальні пакети. Що саме входить у ці пакети і які вимоги або умови ставляться перед пенсіонерами (чи мають вони голосувати конкретно за цю політичну силу і її кандидатів, якщо візьмуть цей пакет) не повідомляється.

Враховуючи цю інформацію, Рівненський КВУ звертається до всіх політичних сил, які беруть участь у місцевих виборах і задля досягнення своєї мети використовують або планують використовувати незаконні методи боротьби, в тому числі підкуп виборців, із закликом припинити такі дії і дотримуватися не лише законодавства, а й морально-етичних норм, ведучи чесну і прозору передвиборчу кампанію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.