Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд підсунув аграріям “свиню”

Економіка 7359 переглядів

Опубліковано - 12.10.2006 17:21 | Всі новини | Версія для друку

Уряд підсунув аграріям “свиню”
Уряд підсунув аграріям “свиню”
Уряд Януковича позбавив українських селян чотирьох мільярдів гривень дотацій і пільг з ПДВ.

Про це сказав заступник голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Михайло Полянчич.

“Це загрожує повним крахом українського села, тому що реальних коштів, таким чином, селяни взагалі не побачать”, - зазначив він.

“Із восьми з невеликим мільярдів, які пропонується дати на село, три мільярди піде на фінансування державних установ – міністерств, Держводгоспу і т.д. Тобто, чиновникам буде житися прекрасно у той час, як маленькі господарства будуть банкрутіти одне за одним”, - зазначив депутат.

Як повідомлялося, з 1 січня наступного року уряд ліквідує дотації і пільги з ПДВ для виробників молока і м'яса.

Від “Ататти”: починаючи від 92 р. в державний бюджет постійно закладалися кошти на дотації сільгоспвиробникам із метою у такий спосіб стримувати зростання цін на продукти харчування для населення, оскільки аграрне виробництво залишається надто енергоемним. Отже, не важко здогадатися, що просте рішення уряду матиме наслідком обвал цін на продукти харчування для населення. Бо технічне переоснащення сільгоспвиробників ще й не розпочиналося...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.