Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Харківські регіонали пропонують публічний перерахунок голосів

Вибори-2010 Регіон: Харківська область 10094 перегляди

Опубліковано - 3.11.2010 15:38 | Всі новини | Версія для друку

Харківські регіонали пропонують публічний перерахунок голосів
Харківські регіонали пропонують публічний перерахунок голосів
Харківська обласна організація Партії регіонів пропонує провести публічний підрахунок голосів на виборах до місцевих рад.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті обласної організації Партії регіонів.

У повідомленні зазначається, що, «на думку численних міжнародних спостерігачів, представників різних політичних сил, що стежили за ходом голосування і підрахунком голосів 31 жовтня 2010 року, вибори в місцеві органи влади у Харкові і Харківській області пройшли чесно, відкрито, прозоро і демократично».

Як підтвердження цьому, йдеться у повідомленні, «відсутність грубих порушень процедури волевиявлення, які могли б вплинути на результат голосування, а також відсутність звернень в судові інстанції з боку наших політичних опонентів».

«Незважаючи на це, - заявляють автори повідомлення, - представники опозиційної партії, що зазнали фіаско на виборах в місцеві органи влади, продовжують маніпулювати громадською думкою, апелюючи до міжнародних інституцій, з маніакальною наполегливістю сурмлять про численні порушення і фальсифікації, які нібито мали місце при підрахунку голосів виборців. Щоб присікти цю істерію, ми пропонуємо вперше в Україні провести публічний підрахунок голосів в режимі он-лайн, використовуючи протоколи з «мокрим» друком зі всіх виборчих ділянок Харкова. Готові провести «звірку» даних з головними політичними опонентами».

Автори заяви упевнені, що «достовірність такої процедури змусить нарешті замовкнути тих, хто не зміг виграти гідно, не уміючи також гідно і програти».

Парторганізація запрошує представників усіх політичних сил і регіональних ЗМІ до участі в публічному підрахунку голосів, яке розпочалося сьогодні о 15.00 у головному корпусі Харківського університету радіоелектроніки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.