Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція побила свободівців на чолі з Тягнибоком

Пістолетне право Регіон: Івано-Франківська область 7801 перегляд

Опубліковано - 9.11.2010 16:15 | Всі новини | Версія для друку

Міліція побила свободівців на чолі з Тягнибоком
Міліція побила свободівців на чолі з Тягнибоком
9 листопада під час пікетування Івано-Франківської ОДА та обласної виборчої комісії бійці спецпідрозділу “Беркут” побили кількох прихильників ВО “Свобода”.

Про це повідомила прес-служба партії.

Кількасот учасників акції на чолі з головою ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком та головою Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександром Сичем намагалась потрапити до приміщення обласної виборчої комісії, де навести приклади грубих фальсифікацій, які вичинені на Прикарпатті під час виборів до Івано-Франківської обласної ради.

Проте, шлях до виборчої комісії перекрили бійці "Буркуту". Брутально застосувавши силу вони не впустити свободівців у будинок облдержадміністрації, де і розташована обласна ТВК. У результаті було побито кілька прихильників ВО "Свобода". Внаслідок дій правоохоронців вони отримали значні тілесні ушкодження.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок зазначив: "Працівники підрозділу "Беркут" намагалися не допустити нас, громадян України, до обласної виборчої комісії. Декілька беркутівців накинулися на мене, заледве не розірвавши мій одяг. І коли кілька наших прихильників кинулися мене захищати від цього свавілля, їх вмить кинули на землю, де працівники силових структур почали їх брутально бити ногами. Все це правоохоронці робили заявляючи, що захищають владу. Напевно правоохоронці забули, що їхнім основним завданням є захист не влади, а нас, українців, громадян цієї держави. Натомість вони просто жорстоко побили кількох з тих, хто наважився в рамках Закону захищати своє право на чесні вибори".

Зараз постраждалі в супроводі юристів вирушили на медичну експертизу, яка має встановити ступінь тяжкості ушкоджень, яких зазнали потерпіли внаслідок незаконних дій правоохоронців. Після цього ВО "Свобода" подасть позовну заяву до суду, в якій буде вимагати притягнути до відповідальності працівників підрозділу "Беркут", які вчинили побиття мирного зібрання людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.