Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДАІ не пропустила до Києва автобуси з протестувальниками

За право людини Регіон: Черкаська область 12757 переглядів

Опубліковано - 24.11.2010 09:56 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ не пропустила до Києва автобуси з протестувальниками
ДАІ не пропустила до Києва автобуси з протестувальниками
Автобуси, які везли черкаських підприємців у Київ на мітинг протесту проти Податкового кодексу, на виїзді із Черкас зупиняли інспектори ДАІ.

Про це повідомив голова правозахисної організації "Актив Черкащини", підприємець Руслан Зоря.

За його словами, на виїзді з міста стояли два пости ДАІ, що зупиняли кожен автобус. Якщо ж не було документів на перевезення за встановленим маршрутом – автобус не випускали з міста. Із Черкас на акцію протесту в Києві вирушили близько 30 автобусів, однак ДАІ пропустила лише близько десяти.

В той же час, начальник відділення профілактичної роботи управління ДАІ у Черкасах Ярослав Вороний повідомив, що звернень автоперевізників про отримання відповідних дозволів у підрозділах ДАІ області для здійснення нерегулярних пасажирських перевезень до м. Києва не зареєстровано.

За його словами, відповідно до вимог спільного наказу Мінтрансзв'язку і МВС України працівниками ДАІ області запроваджено контроль за рухом автобусів у нічний час доби. Так, 21 та 22 листопада у нічний час доби на автошляхах Київ–Одеса, Бориспіль–Дніпропетровськ, Київ–Знам'янка працівники ДАІ проводили зупинки нерейсових автобусів і затримували їх до 6.00 ранку з подальшим рухом за передбаченим маршрутами.

Крім того, на виконання вимог ДАІ МВС України підрозділи ДАІ області запровадили посилений контроль за рухом автобусів у напрямку Черкаси–Київ, Черкаси–Умань, Черкаси–Харків і Черкаси–Дніпропетровськ. Проведення цих заходів дало змогу оглянути 572 автобусів, з яких 66 не відповідали технічним вимогам. У 19-ти випадках несправності загрожували безпеці дорожнього руху, тому подальшу експлуатацію таких автобусів було заборонено.

Крім того, за даними працівника ДАІ, під час спостереження за дорожнім рухом виявлено 96 порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів і 4 нелегальних автоперевізники, які намагалися надавати послуги з перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів. Крім того, виявлено 10 фактів відсутності відміток медика і механіка в шляхових листах, а також 3 факти експлуатації пасажирського транспорту без талону про проходження державного технічного огляду.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом, прийнятим Верховною радою минулого тижня. Активісти вимагають, щоб Президент застосував вето до цього закону.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.