Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія провела хитру газову спецоперацію і шантажуватиме Януковича?

Газоват 10134 перегляди

Опубліковано - 22.10.2006 00:56 | Всі новини | Версія для друку

Ігор Франчук: “Сьогодні йдеться про приватизацію Росією України з усіма її жителями та підприємствами...”
Ігор Франчук: “Сьогодні йдеться про приватизацію Росією України з усіма її жителями та підприємствами...”
Екс-голова “Чорноморнафтогазу” Ігор Франчук вважає призначення Юрія Бойка на посаду міністра палива та енергетики спецоперацією Росії стосовно України.

"Я вважаю, що з часів незалежності України — це найхитріша спецоперація, яка була проведена Росією стосовно України", - сказав він в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу.

За його словами, сьогодні розвал нафтогазової системи країни відбувається дуже швидкими темпами.

"Таке враження, що "вони" дуже поспішають, розуміючи, що якщо не будуть "здані" облгази і не будуть консолідовані пакети їхніх акцій, якщо не розпочнеться модернізація газотранспортної системи, насамперед компресорних станцій (за що НАК не зможе розплатитися), і якщо в результаті за борги комерційним структурам, які пов’язані з російським капіталом, усе це не перейде у власність цих структур і не управлятиметься ними, то "вони" не виконають свого головного завдання, для вирішення якого і була проведена спецоперація під назвою "впровадження Бойка в Україну", - сказав Франчук.

"Сьогодні йдеться навіть не про приватизацію газотранспортної системи. Ідеться про приватизацію України з усіма її жителями та підприємствами", - вважає він.

Франчук висловив думку, що сьогоднішній прем’єр Віктор Янукович ще не повною мірою усвідомлює небезпеку, пов’язану з призначенням Бойка міністром палива й енергетики.

"Я вважаю, що сьогодні він ще не усвідомлює глибини проблем, які розкриються через півроку, максимум через рік. І він буде поставлений перед фактом. Кажу це серйозно, тому що сьогодні прем’єр є прем’єр, президент є президент, і я вважаю, що вони в цій ситуації в одному човні", - сказав він.

"Як свого часу Бойко шантажував Кучму, так потім він шантажував Ющенка. Чим це закінчилося? Угодою, за яку зняли Єханурова і відповідно до якої ціна газу для України різко зросла до 95 дол. за 1000 кубометрів. Наступним шантажуватимуть прем’єр-міністра", - вважає Франчук.

Водночас, за його словами, коментувати той період, коли НАК "Нафтогаз України" очолив Олексій Івченко, ще рано.

"На мій погляд, Івченко продовжував працювати на тих торованих рейках, які були створені попереднім керівництвом НАК "Нафтогаз", і якби він був хоч суперпрофесіоналом нафтогазової галузі, усе одно не зміг би змінити ситуацію", - сказав Франчук.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.