Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика

Календар 16670 переглядів

Опубліковано - 10.12.2010 18:55 | Всі новини | Версія для друку

Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика
Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика
За китайським календарем 2011 рік буде роком білого (металевого) Кролика. Після 2010-го - року невгамовного Тигра - настане більш спокійний період.

Плідний Кролик обіцяє Новий рік під знаком сім'ї, гостинності, домашнього затишку. Це вдалий час для тих, хто замислюється про дитину, а шлюби, укладені в рік Кролика, обіцяють бути особливо щасливими.

За словами астрологів, кролик дуже боязка, але надзвичайно гостинна тварина, тому у Новий рік він буде радий великій кількості друзів і рідних за святковим столом.

На святковий стіл фахівці радять обов'язково поставити яблука і просо. Оскільки кролик – вегетаріанець, м'ясних страв краще уникати. Побільше усякого зілля, особливо травички - зеленої цибулі, кропу, петрушки, салату. І у жодному разі не подавати печеню з кролятини або заячини.

Оскільки стихія наступного року - Метал, квартиру варто прикрасити різноманітними металевими вазами, свічниками, іншими блискучими аксесуарами. Під ялинку на радість символу року можна покласти пучок морквини.

Необхідно з увагою підійти і до вибору одягу, щоб відповідати кольорам Кролика. Основний колір наступного року - білий або металік; додаткові - чорний, коричневий, синій (або блакитний), чорно-бурий, сріблястий та жовтий (можливі забарвлення кролика). На одязі вітаються заклепки, сріблясті ланцюжки, паєтки, бісер. Що стосується тканин, то актуальним буде одяг з льону, бавовни і шерсті.

Наприклад, астрологи радять жінкам дозволити собі короткі сукні білого, сріблястого або золотистого кольорів з яскравими прикрасами.

А ось чого слід уникати, так це модних у цьому сезоні леопардових і тигрових принтів. Вони можуть здатися кролику занадто агресивними. Звичайно, не варто в одязі використовувати хутро.

Кролик вважається дуже розумним, різнобічно розвиненим, і наступний 2011 рік буде сприяти талановитим людям, особливо зі сфери науки і мистецтва, а також всім тим, хто щиро відданий своїй професії.

Також Кролик - великий дипломат, тому впродовж наступного року астрологи радять не проявляти наполегливість і агресію у справах. Якщо хочете сподобатися Кроликові, вчіться обходити гострі кути, бути позитивно налаштованим і доброзичливим, а якщо комусь потрібна ваша допомога чи порада, обов'язково відгукніться, доброта в рік Кролика окупиться сторицею.

Але Кроликові притаманні не тільки позитивні якості. Він боязкий, тому вам може бути складно приймати відповідальні рішення. Кролик педантичний і любить порядок у всьому - у справах, речах і думках. У рік Кролика краще тримати всі свої плани в секреті, щоб ніхто не зміг перешкодити їхньому виконанню.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.