Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9209 переглядів

Опубліковано - 24.10.2006 18:24 | Всі новини | Версія для друку

Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців
Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців
Державній податковій адміністрації необхідно вжити заходів для повернення на роботу в податкові органи високопрофесійних фахівців, які були звільнені у попередні роки, заявляє перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Я наполягаю, щоб Ви продовжили практику повернення у податкову службу професіоналів, - тих, які виганялися десятками, сотнями і тисячами зі служби.

Проаналізуйте і повертайте перевірених надійних працівників", - сказав він, звертаючись до глави ДПАУ Анатолія Брезвіна, у ході розширеного засідання колегії ДПАУ у вівторок.

У той же час, перший віце-прем'єр відзначив, що повернення раніше звільнених фахівців не означає надання їм спеціального статусу. "Це зовсім не означає для них індульгенції, що мене повернули, я постраждав і можу робити, що хочу", - відзначив Азаров.

У цілому, за його словами, у податковій необхідно відтворити атмосферу вимогливості і відповідальності за доручену справу.

Як повідомлялося, у липні 2005 року президент Віктор Ющенко розкритикував керівництво ДПАУ за низькі темпи відновлення керівного складу податкових органів, зокрема, заміну всього третини керівників районних податкових інспекцій.

У свою чергу, Олександр Кирєєв, який керував на той час ДПАУ, у листопаді 2005 року відзначив, що ротація кадрів йде на користь податковій.

"Коли одна людина десятиліттями сидить на своїй посаді, створюються всі умови для корупційної діяльності. Разом з тим, це не означає, що замість фахівців повинні прийти дилетанти. Просто повинні прийти люди, які не заплямовані негативними відносинами і які б не створювали імідж податківця як гнобителя, казнокрада і розкрадача в цій країні", - сказав він.

Від “Аратти”: Як загальновідомо, за часів Кучми, коли Азаров очолював ДПА України та був першим-віце-прем'єром, податківців часто-густо використовували для розправи над тими підприємцями, які підтримували опонентів режиму. Що, у подальшому стало причиною звільнення декого із них. По-друге, що теж загальновідомо, кришування та корупція у ДПА розквітали саме за часів Азарова, що у подальшому, із зміною влади, також стало причиною ротації кадрів. То ж яких “професіоналів” мав на увазі пан Азаров, вимагаючи їх повернення у податкову?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.