Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Трахтемирові троє єгерів розстріляли “Ниву”

Кримінал Регіон: Київська область 9373 перегляди

Опубліковано - 25.10.2006 20:48 | Всі новини | Версія для друку

У Трахтемирові троє єгерів розстріляли “Ниву”
У Трахтемирові троє єгерів розстріляли “Ниву”
Поблизу села Малий Букрин Київської області троє єгерів ландшафтного парку “Трахтемирів” розстріляли з автоматів Калашникова “Ниву”, що належить киянинові Олегу.

Як розповів Андрій, друг господаря автомобіля, що знаходився в салоні разом з ще двома пасажирами (їхали вони в село Григорівку до батьків Андрія), за 4 км. до села Малий Букрин близько 20.00 в неділю з парку на дорогу вискочили троє з автоматами, один заскочив на капот і поцілився в кабіну, пише газета "Сьогодні".

"Коли водій скинув його з капота, той вистрілив в колесо, — говорить Андрій. — Олег почав газувати, щоб ретируватися, але услід прозвучали ще два постріли".

Пасажири "Ниви" запевняють, що вони просто їхали по дорозі, проте, зі слів старшого слідчого Миронівського райвідділу МВС Київської області Ігоря Тимошенко, єгеря стверджують, що вони полювали в заповіднику.

Працівники парку запевняють, що помітили "Ниву", коли вона рухалася по полю і світила в різні боки прожекторами, з машини хтось зробив постріл, трохи пізніше з авто щось викинули, можливо, тушу тварини.

Коли "Нива" наблизилася, єгеря зупинили її і почали вимагати документи та дозвіл оглянути машину, а водій не послухався наказу. Тоді один з озброєних єгерів кинувся на капот і прострілив праве колесо. Після чого "Нива" зникла з місця події. Слідство продовжується.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.