Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На скандальну “Озерку” наскочили рейдери Макса Скаженого?

Кримінал Регіон: Дніпропетровська область 10519 переглядів

Опубліковано - 30.10.2006 13:37 | Всі новини | Версія для друку

За даними міліції, 92 нападаючих затримані (фото - УНІАН)
За даними міліції, 92 нападаючих затримані (фото - УНІАН)
Міліція ліквідувала спробу чергового захоплення дніпропетровського ринку “Озерка”.

Як повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю МВС, 30 жовтня біля 5 години ранку група невідомих осіб у кількості близько 150 осіб, під'їхавши на автобусах, розпочала спробу проникнення на територію ринку "Озерка" і захоплення його адмінбудівлі, пише "Українська правда".

Охорона ринку вчинила опір нападаючим, які, у свою чергу, застосували вибухові пакети, арматуру, зброю травматичної дії тощо.

Працівники міліції спецпідрозділу "Беркут" та внутрішніх військ, що прибули на місце події вже за 15 хвилин, застосували у відповідь спецзасоби і затримали на місці 10 нападаючих.

Інші зловмисники встигли залишити територію ринку. Під час виконання службових обов’язків із пневматичної зброї отримали поранення два співробітники спецпідрозділу "Беркут".

Працівниками міліції на території прилеглих до ринку районах міста упродовж двох наступних годин було затримано і доставлено до райвідділів міліції м. Дніпропетровська ще 80 нападників, у яких було вилучено 12 одиниць спецзасобів травматичної дії.

Станом на 11.00 в УМВС України в області створена спеціальна група для проведення розслідування за даним фактом.

У жовтні Дніпропетровська міськрада створила комісію з розслідування рейдерських атак на КП "Озерка" і ЗАТ "ДОПСОК" з боку ЗАТ "Славутич-Капітал".

Адвокати обох організацій заявили про рейдерські атаки на їх підприємства з боку ЗАТ "Славутич-капітал", компанії, наближеної до групи Приват.
Як повідомив кореспондентові УНІАН директор ринку Валерій Сьянов, ринок належить державі, а невідомі особи намагаються захопити державні будівлі. Керівництво ринку звинувачує в спробі захоплення Максима Курочкіна, якого одні ЗМІ називають московським бізнесменом, а інші – російським кримінальним авторитетом (Максом Скаженим), а також його пособників в Україні: Воробйова, Нетребко і Сумцова.

У нападаючих вилучені пістолети, перероблені із стрілянини гумовими кулями під стрілянину дробом, а також кастети.

Як заявив кореспондентові УНІАН адвокат ринку Вадим Єсауленко, бойовики мали при собі ухвали декількох судів Кримською АР, імовірно фальшиві
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.