Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Курочкіна звинуватили у замаху на вбивство

Кримінал 7428 переглядів

Опубліковано - 31.10.2006 17:33 | Всі новини | Версія для друку

Курочкіна звинуватили у замаху на вбивство
Курочкіна звинуватили у замаху на вбивство
Двоє із затриманих, які брали участь у нападі на Дніпропетровський центральний ринок “Озерка”, причетні до замаху на Геннадія Корбана в березні цього року.

Про це повідомив на прес-конференції сам голова наглядової ради депозитарно-фондової компанії "Славутич-Капітал" Корбан.

За його словами, йдеться про громадянина Російської Федерації і помічника одного з народних депутатів від Партії регіонів.

Як відзначив Корбан, за інформацією, які він має, дані громадяни пов`язані з розшукуваним українськими правоохоронними органами російським бізнесменом Максимом Курочкіним, який є, за словами керівника "Славутич-Капіталу", ініціатором спроби захоплення Дніпропетровського центрального ринку.

Корбан також відзначив, що проситиме Міністерство внутрішніх справ і Генеральну прокуратуру продовжити затримання даних осіб, а також провести повне розслідування їх діяльності.

При цьому він спростував поширювану в ЗМІ інформацію про причетність групи "Приват" до подій навколо ринку.

"Невже ви думаєте, що Коломойському потрібний якийсь центральний колгоспний ринок?", - відзначив він.

19 березня 2006 року в центрі Дніпропетровська було вчинено замах на Корбана.

6 травня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що співробітники міліції затримали декількох чоловік у рамках розслідування кримінальної справи про замах на голову наглядової ради компанії "Славутич-Капітал".

За його словами, сьогодні "є дві міліційні версії. Одна з них пов`язана з перерозподілом власності навколо "Озерки", друга - з аналогічними діями в нафтогазовій сфері".

За інформацією міліції, 30 жовтня близько п’ятої години ранку до ринку "Озерка" під`їхали на автобусі близько 150 чоловік, які за допомогою вибухових пакетів, арматури і зброї травматичної дії намагалися потрапити на територію центрального ринку і в його адміністративну будівлю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.