Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справу щодо резонансної ДТП, скоєної лисичанським високопосадовцем, передано до суду

Кримінал Регіон: Луганська область 6876 переглядів

Опубліковано - 5.03.2011 03:59 | Всі новини | Версія для друку

Олександр Кандрін - людина з близького оточення мера м. Лисичанськ С.Дунаєва, члена ПР
Олександр Кандрін - людина з близького оточення мера м. Лисичанськ С.Дунаєва, члена ПР
Завдяки втручанню народних депутатів України справу щодо резонансної ДТП, яка сталася 23 грудня минулого року в Лисичанську, доведено та передано до суду.

23 грудня 2010 р приблизно о 20.40 в м.Лисичанськ по вул.Свердлова, 418 водій легкового автомобілю "Honda Accord" на високій швидкості здійснив наїзд на пішохідів, які переходили дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП три людини загинули на місці пригоди. Згідно повідомлень ЗМІ, автівка, яка стала винуватцем ДТП, належить голові наглядової ради ЗАТ "Лисичанський склозавод "Пролетарій" Олександру Кандріну, повідомляє прес-служба БФ "Підтримки Українських ініціатив".

Згідно повідомлень ЗМІ цю ж людину бачили на місці ДТП у стані сильного алкогольного сп`яніння. Олександр Кандрін - людина з близького оточення мера м. Лисичанськ С.Дунаєва, члена ПР.

За повідомленням прес-слуби Луганської обласної прокуратури обласною прокуратурою затверджено заключне обвинувачення по цій справі та саму справу передано до Лисичанського суду. О.Кандріну, голові наглядової ради ЗАТ «Лисичанський склозавод «Пролетарій», який проходить по цій справі, висунуто обвинувачення згідно ст. 286,ч.3 КК України та ст. 135 ч.11 КК України. Ленінським судом м. Луганськ винесено рішення щодо запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.
У результаті ДТП три людини загинули на місці пригоди. Водій втік з місця пригоди
У результаті ДТП три людини загинули на місці пригоди. Водій втік з місця пригоди
Ця справа набула широкого наголосу у ЗМІ під назвою «Лисичанське сафарі нового Лозинського». Спроба правоохоронних органів та самого винуватця ДТП спустити справу на гальма викликала спротив представників громадських об`єднань та ЗМІ.

17 січня 2011 р Президент Фонду "Підтримки Українських ініціатив" Дмитро Снєгирьов звернувся з відкритим листом до народних депутатів України з проханням взяти розгляд цієї справи правоохоронними органами під свій особистий контроль та звернутися до органів Прокуратури з відповідним депутатським зверненням щодо контролю процесу її розслідування.

Завдяки зверненням народних депутатів А.Парубія та М.Томенко, які першими відгукнулися на лист Д.Снєгирьова, до Генерального прокурора України Пшонки, справа була розслідувана та передана до суду.

Коментуючи перебіг подій навколо цієї справи Д. Снєгирьов підкреслив: «Лише втручання Народних Депутатів, їх небайдужість та громадська позиція, стали запорукою того, що справа розслідувана та передана до суду. Завдяки принциповій позиції народних депутатів, представників ЗМІ та усіх небайдужих, вдалося зламати стіну тотальної корупції та небажання правоохоронних органів займатися розглядом цієї справи через партійну приналежність підозрюваного по цій справі.

Залишається сподіватися на об`єктивний розгляд справи у суді та винесення справедливого вироку, який засвідчить наявність в Україні незаангажованої судової системи».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.