Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко і Янукович залишили Луценка

Влада 7349 переглядів

Опубліковано - 2.11.2006 19:49 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко і Янукович залишили Луценка
Ющенко і Янукович залишили Луценка
Конституцією не передбачена процедура відсторонення членів Кабінету міністрів від виконання службових обов'язків ні Верховною Радою, ні Кабінетом міністрів, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ.

Так прес-секретар міністра внутрішніх справ Інна Кисіль прокоментувала відсторонення Юрія Луценка від виконання своїх обов'язків.

Вона підкреслила, що міністр після відповідного рішення парламенту консультувався з президентом і прем'єром і після цього направив своїм підлеглим на місця – в обласні управління міліції, головні управління Криму, Києва і Севастополя службові телеграми.

У цих телеграмах, як відзначила Кисіль, міністр доводить до відома своїх підлеглих, що "він виконує свої обов'язки в повному обсязі, у звичайному режимі і відповідно до чинного законодавства".

Прес-секретар додала, що рішення парламенту "не має під собою законного обґрунтування".

Як відомо, на ранковому засіданні у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживань службовим становищем з боку окремих посадових осіб МВС.

Верховна Рада рекомендувала Кабінету міністрів відсторонити Луценка на два місяці від виконання обов'язків.

Від “Аратти”: млявотекуче "шоу під куполом" навколо персоналії Юрія Луценка нав'язливо провокує думку, що комусь із регіоналів явно муляє око крісло, яке ще не зайнято братвою із певного регіону. І найкумедніше в цій історії виглядають “принципові борці за права народу” - комуністи. Мабуть класово-близькі регіонали їх використовують виключно за призначенням. Бо голосніш за всіх, у цьому шоу, кричать саме вони. Невже донецька ниточка у справі Єрохіна вже переростає у міцний канат, який потягне за собою відомі призвища? А інакше з чого здіймати такий галас?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.