Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Новий Глава українських греко-католиків носить вітчизняний годинник за 1000 гривень та пересувається на 10-річному мінівені

Духовний світ 13738 переглядів

Опубліковано - 30.03.2011 01:58 | Всі новини | Версія для друку

Новий Глава греко-католиків носить український годинник за 90 євро
Новий Глава греко-католиків носить український годинник за 90 євро
Глава УГКЦ носить український годинник за 90 євро Новообраний Глава УГКЦ Владика Святослав носить на руці годинник вітчизняного виробництва вартістю 1008 гривень.

Про це журналістам вдалося дізнатися під час першої прес-конференції нового Глави Української греко-католицької церкви, повідомляє ТСН.ua.

Блаженнійший Святослав приїхав поспілкуватися з журналістами на автомобілі Volkswagen Sharan моделі 1995 року, який належить колишньому Голові українських греко-католиків Любомиру Гузару.

ТСН.ua вдалося з'ясувати, що дана модель автомобіля знята з виробництва. Орієнтовна ціна ж автівки, якою наразі користується новий Глава УГКЦ складає орієнтовно 12-14 тисяч доларів.

Ідентифікувати годинник журналістам було зовсім нескладно. На зап'ястку Владика Святослав носить годинник української фірми KLEYNOD. На офіційному сайті фірми сказано, що модель "K 109-520" має механізм кварцевий RONDA 705 матеріал корпусу сталевий, скло мінеральне, ремінець шкіряний.

Коштує такий годинник 1008 гривень, а якщо ви учасник клубу - 957 гривень. Якщо перевести в європейську валюту, то по нинішньому курсу НБУ це складає приблизно 90 євро.

В той же час, як повідомлялося, Московський патріарх Кирило носить на зап'ясті годинник фірми Breguet, вартість якого складає понад 30 тисяч євро.

Свого часу клієнтами компанії були відомі персони: королева Марія-Антуанета, Наполеон Бонапарт, Принц Уельський, цар Олександр I, цариця Олександра Федорівна, сер Уїнстон Черчілль.

Також варто зазначити, що вартість автомобіля Cadillac Escalade яким наразі пересувається очільник РПЦ складає близько 1 мільйона гривень.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Духовний світ»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.