Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вбивство депутата, як останній агрумент?

Кримінал Регіон: Хмельницька область 11638 переглядів

Опубліковано - 4.04.2011 10:21 | Всі новини | Версія для друку

Адам Яхієв
Адам Яхієв
У суботу по звірячому вбито депутата Хмельницької обласної ради, члена партії “Батьківщина” Адама Яхієва. Батька чотирьох дітей було розстріляно у власному будинку. Вбито авторитетну людину, кавалера багатьох державних нагород. Нашого колегу і соратника.

Про уе повідомла прес-служба партії.

Партія «Батьківщина» звертається до Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ з вимогою негайно провести об’єктивне розслідування, знайти і покарати убивць.

Ми також нагадуємо Президенту Януковичу, що всього лише за рік його президентства в Україні зросла кількість кримінальних злочинів, бандитизм знову відчув свою безкарність і цього факту вже не приховують навіть офіційні дані. Вбивство Адама Яхієва – трагічне свідчення того, що за режиму Януковича життя громадянина перебуває у постійній небезпеці.

Розправу над нашим колегою, представником опозиційної сили, ми розцінюємо як жорстоке попередження про те, куди веде нашу країну нинішня влада.

"Вбивство сталося минулої ночі у власному будинку депутата обласної ради. Його вбито з 9-міліметрової зброї. Одна із версій, на мою думку, - це зведення стосунків та бізнесових інтересів", - зазначив голова Хмельницької обласної організації ВО "Батьківщина", народний депутат від БЮТ Василь Кравчук.

За даними Кравчука, в суботу мали відбутися збори акціонерів ВАТ "Адамс", генеральним директором якого є Яхієв.

"Стає страшно, що саме такими методами в Україні вирішується питання перерозподілу бізнесу. Депутати Верховної Ради від БЮТ будуть тримати на контролі питання розслідування цього резонансного вбивства. Ми все зробимо для того, щоб замовників та виконавців було викрито і покарано", - наголосив він.

За словами однопартійців загиблого, його вбили вночі у спальні.

Я к повідомила на своїй сторінці Twitter Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, "в Хмельницькому вбили нашого депутата.За малий бізнес.На форумі читаю:не треба було йти в БЮТ - не вбили б. Страшні часи, страшна логіка"...

"Застрелили сьогодні вночі.Четверо дітей має.Яке горе.Багато державних нагород,депутат облради трьох скликань.Відмовлявся переходити в ПР". - написала Тимошенко.

"Повертаються Їхні 90-ті:в ресторанах-знову шансон та контингент в спортивних костюмах,в ювелірних-дефіцит цепур з палець завтовшки і трупи".. - наголошує Тиомошенко.

Як повідомила директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір, за фактом вбивства депутата порушено кримінальну справу.

"Порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Ведеться слідство, відпрацьовуються різні версії вбивства" - відзначила вона, додавши, що тіло направлено на медекспертизу.

Слідство розглядає декілька версій вбивства депутата Хмельницької облради від "Батьківщини" Адама Яхієва, вважаючи при цьому вбивство з політичних мотивів малоймовірним.

Про це "Комерсант Україна" повідомило джерело в правоохоронних органах.

З цим згоден голова Хмельницької облради Микола Дерікот, який повідомив, що у Адама Яхієва не було конфліктів з обласною владою. "Завжди були нормальні робочі відносини", - стверджує Дерікот.

Одним з найбільш вірогідних мотивів убивства в міліції вважають підприємницьку діяльність Яхієва.

"Одна з робочих версій - проблеми з бізнесом", - сказав співрозмовник.

"Пострілу ніхто не чув. Слідів перебування сторонніх осіб у будинку не виявлено, хоча вікно кімнати, де знаходився убитий, було відкрито. Зброя на місці злочину не знайдена, у зв'язку з чим в міліції виключають версію про самогубство", - на умовах анонімності повідомив співробітник УМВС. За його словами, у загиблого вогнепальне поранення в області скроні, в голові виявлена ​​куля калібру 9 мм.

Між тим, у Партії регіонів упевнені, що вбивство депутата БЮТ Адама Яхієва не має відношення до політики. Про це заявив голова Кам´янець-Подільського осередку Партії Регіонів Володимир Мельниченко

«Не можна використовувати чиюсь смерть у політичних іграх! Наскільки я знаю, ця людина була винна чимало грошей кредиторам, останнім часом у нього виникли труднощі з виплатами. Навіть якщо б він захотів перейти в Партію регіонів, то наше керівництво було б проти», - сказав Мельниченко, - пише «Сєгодня».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.