Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комуніст Соломатін заплатить Юрію Іллєнку за своє хамство

За право людини 9745 переглядів

Опубліковано - 7.11.2006 02:50 | Всі новини | Версія для друку

Комуніст Соломатін заплатить Юрію Іллєнку за своє хамство
Комуніст Соломатін заплатить Юрію Іллєнку за своє хамство
Вступило в силу рішення Печерського районного суду м. Києва про стягнення з Юрія Соломатіна на користь Юрія Іллєнка моральної шкоди у розмірі 3000 грн.

Крім того, комуністу доведеться відшкодувати відомому кінорежисеру всі судові витрати, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Нагадаємо, що інцидент стався 24 лютого 2006 року під час участі в телевізійній передачі "Свобода слова" в прямому ефірі телеканалу ICTV. Не маючи аргументів для продовження дискусії, комуніст Соломатін вирішив перейти на більш звичний для себе непарламентський лексикон, принизивши честь та гідність кандидата у народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрія Іллєнка.

Цікаво, що під час судового засідання представники комуніста намагалися довести, що фраза Соломатіна (мовою оригінала): "Болтун ты старый, козел к тому же еще. Что это за подлянка такая?" зовсім не є образливою. На їх ствердження, це - ... лише критичне ставлення Соломатіна до Іллєнка.

Після таких заяв не дивно, що комуністи-лєнінці так швидко знайшли спільну мову у парламентській широкій коаліції, адже основна її маса так само порожняк не жене.

Втім, суд не задовольнився "фєнєю" відповідача і примусив відповісти "за козла".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.