Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти

Довкілля 9149 переглядів

Опубліковано - 19.04.2011 11:45 | Всі новини | Версія для друку

Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти
Донори вже декларують, скільки отримає Україна на чорнобильські проекти
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу підтверджує готовність Єврокомісії надати 110 млн. євро для завершення реалізації чорнобильських проектів.

Про це він повідомив під час донорської конференції із збору коштів на завершення реалізації чорнобильських проектів, яка проходить сьогодні в Києві.

«Сьогодні 110 млн. євро ми надаємо як прояв нашої солідарності заради безпеки Чорнобиля», - сказав Баррозу.

Президент Єврокомісії додав: «Ми повинні зробити так, аби Чорнобиль став безпечною зоною».

Європейський банк реконструкції й розвитку підтверджує готовність виділити 120 млн. євро на завершення реалізації чорнобильських проектів.

Про це повідомив президент ЄБРР Томас Міров під час Донорської конференції зі збору коштів на завершення реалізації чорнобильських проектів, яка проходить сьогодні в Києві.

Він відзначив, що ЄБРР продовжить виконувати свою частину зобов`язань за чорнобильськими проектами, нагадавши, що банк вже виділив 135 млн. євро в 2008 році.

Сьогодні, заявив Міров, банк готовий внести новий вклад у розмірі 120 млн. євро, проте таке рішення повинна затвердити рада директорів ЄБРР у травні нинішнього року.

Міров додав, що якщо під час сьогоднішньої конференції загальна сума донорської допомоги становитиме більш як 480 млн. євро, то ЄБРР готовий буде збільшити свій вклад на 50% - до 180 млн. євро.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.