Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Від Мороза йде ще один відомий політик

Скандал 9220 переглядів

Опубліковано - 7.11.2006 16:27 | Всі новини | Версія для друку

Від Мороза йде ще один відомий політик
Від Мороза йде ще один відомий політик
Член Верховної Ради двох останніх скликань, а нині депутат Полтавської облради Микола Карнаух, звинувативши керівництво обкому СПУ в тиску на Полтавський міськком СПУ, заявив про свій вихід з лав соціалістів.

Про це екс-нардеп розповів сьогодні журналістам на скликаній ним прес-конференції.

Причиною виходу з партії стало недавнє рішення полтавських соціалістів підтримати на майбутніх виборах мера обласного центру кандидатуру. Животенко, а не нинішнього в.о. міського голови А. Матковського.

Карнаух вважає, що Полтавський обком СПУ, порушуючи статут партії, неправомірно втрутився в діяльність Полтавського міськкому соціалістичної партії і нав’язав своє рішення про підтримку кандидатури Животенка, хоча полтавські соціалісти на своєму пленумі такого рішення не приймали, а визначилися, що кожен член партії сам вирішуватиме, за кого йому голосувати.

На знак протесту проти порушення статуту партії керівництвом Полтавського обкому СПУ Карнаух написав заяву про вихід із СПУ. Заяву він передав на розгляд первинної партійної організації.

В той же час Карнаух не приховує, що він сподівається, що партійна організація не виключить його з партії, оскільки він все ще вірить, що СПУ «не переродиться» на догоду амбіціям її лідерів, і він готовий і далі “служити людям”, але в рядах партії, де поважають думку її простих членів.

Карнаух також звинуватив голову Полтавського обкому СПУ в тому, що він використовує однопартійців в ролі “гарматного м’яса” для реалізації вузькопартійних інтересів, як це стало у випадку з нав’язуванням полтавським соціалістам кандидатури одного з претендентів на пост полтавського мера, не зважаючи на рішення міськкому СПУ.

Нагадаємо, раніше ряди Соцпартії покинув один з її лідерів Йосип Вінський. Він звинуватив лідера у зраді партійним принципам.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.