Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комуністи під наглядом міліції ходять по Києву, а їм під ноги кидають шашки

Політика 7584 перегляди

Опубліковано - 7.11.2006 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Комуністи під наглядом міліції ходять по Києву, а їм під ноги кидають шашки
Комуністи під наглядом міліції ходять по Києву, а їм під ноги кидають шашки
У Києві, традиційно, кілька тисяч активістів КПУ пройшли маршем від станції метро “Арсенальна” у напрямку Європейської площі. У першій шерензі йшли лідери КПУ Петро Симоненко, Адам Мартинюк та інші. Тепер це - правляча партія.

Представники Компартії тримають в руках червоні прапори, а також портрети Леніна і Сталіна, плакати з написами: "Моя батьківщина – Радянський Союз!", "НАТО ми не здамося!", "Оранжотанги! Валіза, вокзал, Брюссель!", "Російсько-українсько-білоруському союзу бути!", "ОУН-УПАдли, ГЕТЬ!", "Геть інститут президентства, що принизив свій народ злиденністю!".

В акції беруть участь в основному люди старшого віку. Як відзначили представники правоохоронних органів, в акції беруть участь менше 2 тисяч осіб, а лідер КПУ Симоненко на питання про кількість учасників сказав: "Це не головне, головне, що люди приходять".

Колону супроводжують міліціонери, а проїжджою частиною прямує колона автобусів МВС.

Станом на 11:30 на Європейській площі Києва співробітники правоохоронних органів затримали декілька активістів "Братства", які намагалися кинути димові шашки під ноги активістів КПУ. Порушників правопорядку посадили в міліцейський автомобіль і повезли.

Раніше Шевченківський районний суд Києва частково обмежив проведення акцій у Києві у вівторок, 7 листопада.

Про це повідомив представник Головного управління внутрішньої політики Київської міськдержадміністрації з посиланням на рішення суду від 6 листопада. "Суд частково задовольнив наші позовні заяви", - сказав представник.

Зокрема, суд заборонив проводити будь-які акції на Майдані Незалежності й Хрещатику, дозволивши правим силам проводити акції на Михайлівській площі, а лівим силам - на Арсенальній площі й біля пам'ятника Володимиру Леніну.

2 партії, 2 фізичні особи й 3 громадські організації подали заявки до Київміськадміністрації на проведення масових акцій у центрі Києва 7 листопада.

Серед заявників: міська організація Комуністичної партії, Прогресивна соціалістична партія, громадське об'єднання "Реформація", міська організація об'єднання "Свобода", Всеукраїнський союз робітників, депутат Верховної Ради від блоку "Наша Україна" Олексій Івченко й громадянин Кононов.

Акції присвячені 89-й річниці Жовтневої Революції 1917 року або засуджують її.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.