Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?

Скандал Регіон: Луганська область 6206 переглядів

Опубліковано - 24.05.2011 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?
Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?
У Сєвєродонецьку (Луганська область) взялися за сім´ю депутата від «БЮТ-Батьківщина», щоб той зменшив свою опозиційну вдачу. Якщо депутат не припинить говорити правду - бізнес його сина перестане існувати.

Про це повідомила голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Ірина Веригіна.

За її словами, на депутата Сєвєродонецької міської ради від «БЮТ-Батьківщина» Сергія Самарського чинять тиск чиновники з мерії у зв´язку з його професійною діяльністю - створенням інформаційно-аналітичного сайту «Сєвєродонецькі пристрасті».

«У Сергія Самарського є син, який займається дрібним бізнесом у сфері торгівлі. Чиновники з міськради Сєверодонецька вирішили діяти найбільш підступним способом: щоб батько припинив опозиційну активність - натиснути на сина, використовуючи всю міць бюрократичного апарату. Синові пред´явили претензії, нібито він веде свій бізнес з порушенням усіляких норм, в тому числі громадського порядку. Причому одна з висунутих претензій анекдотична - його продуктовий кіоск не обладнаний громадським туалетом», - говорить Веригіна.

Голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» наголошує, що головна причина такої активізації чиновників з мерії Сєвєродонецька та особисто міського голови В. Казакова пов´язана з тим, що вже кілька місяців на сайті «Сєвєродонецькі пристрасті» публікуються гострі матеріали.

«Вже не перший раз особисто до депутата Самарського зверталися чиновники з міськради з проханням пом´якшити тон публікацій на інформаційному ресурсі, розпочати висвітлювати події, що відбуваються в місті в позитивному стилі», - зазначає Ірина Веригіна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.