Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влітку Україну очікує спека і зливи з градом

Погода в Україні 9989 переглядів

Опубліковано - 31.05.2011 10:28 | Всі новини | Версія для друку

Влітку Україну очікує спека і зливи з градом
Влітку Україну очікує спека і зливи з градом
Синоптики прогнозують, що Україну влітку очікує спекотна погода, хоча температурний рекорд минулого року не повториться. Середина літа відзначиться сильними зливами.

Про це повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

"Літо однозначно буде спекотним. Тривалого детального прогнозу на 90 днів наука не дає, але аналіз статистики останніх 20-ти років говорить про те, що вірогідність спекотного літа цього року близька до 100%", - розповів він виданню "Сегодня".

"Спільне для всіх трьох літніх місяців - багато днів з температурою 30-35 градусів, але я не думаю, що можливе повторення минулого року (спека до 40 і посуха). Але на заході спекотних днів очікується менше. Традиційно сухо і спекотно буде на сході, в центрі, ну і зрозуміло, на півдні", - додав глава Гідрометцентру.

За його словами, липень відзначиться сильними грозовими зливами з градом, особливо в другій половині місяця. У Карпатах через це можливі повені, але не небезпечні. Тепло захопить і половину вересня, але з третьої його декади різко і відчутно похолоднішає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.