Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через підвищення тарифів у Львові, 101 будинок відмовився від послуг комунальників

Добробут Регіон: Львівська область 7413 переглядів

Опубліковано - 31.05.2011 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Через підвищення тарифів у Львові, 101 будинок відмовився від послуг комунальників
Через підвищення тарифів у Львові, 101 будинок відмовився від послуг комунальників
Виконком Львівської міськради прийняв рішення про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Львові індивідуально по кожному будинку.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 31 травня.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк повідомила, що на сьогодні не йде мова про підвищення тарифів, а про приведення у відповідність до законодавства тарифів на утримання будинків та прибудинкової території.

За її словами, необхідність перегляду тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій була зумовлена постановою Кабінету Міністрів України № 529, розпорядженням голови ОДА та 5-ма приписами інспекції житлово-комунального господарства.

Нові тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій передбачають включення до розрахунку плати за нежитлові приміщення. Крім того, при розрахунку нових тарифів враховано підвищення мінімальної заробітної плати на 55%.

Наталія Павлюк також повідомила, що по кожному будинку проводились громадські слухання, у результаті яких з 8 612 будинків, які є у Львові, мешканці 101 будинку відмовились від певних послуг – здебільшого це послуги з прибирання сходових кліток та прибудинкових територій.

Найбільша кількість відмов зафіксована у Залізничному районі. Там від тих чи інших послуг відмовились 37 будинків, у Галицькому – 23 будинки, у Шевченківському – 12 будинків, у Франківському – 14 будинків, у Личаківському – 15 будинків.

Натомість Павлюк відзначила Сихівський район, де від послуг ЛКП не відмовився жоден будинок, що свідчить про якість надання комунальних послуг.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.