Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проффесор Янукович підняв скандал на засіданні РНБО, яка визнала стан ЖКГ потенційно небезпечним для здоров`я населення України

Добробут 10084 перегляди

Опубліковано - 17.11.2006 19:15 | Всі новини | Версія для друку

Проффесор Янукович підняв скандал на засіданні РНБО, яка визнала стан ЖКГ потенційно небезпечним для здоров`я населення України
Проффесор Янукович підняв скандал на засіданні РНБО, яка визнала стан ЖКГ потенційно небезпечним для здоров`я населення України
Сьогодні на засіданні Ради з національної безпеки й оборони України прем'єр-міністр Віктор Федорович несподівано почав вимагати зняття з повістки дня розгляду питання про стан у житлово-комунальному господарстві.

При цьому Віктор Федорович посилався на статті Конституції, наголошуючи на тому, що це є питанням компетенції виключно Кабміну.

Як повідомляє «Обком», Януковича повністю підтримав перший віце-прем'єр Микола Азаров.

Із цього приводу Голова РНБО Віктор Ющенко заявив, що це питання може бути зняте з розгляду за умови, якщо Кабмін визнає, що не готовий відзвітувати перед уповноваженим Конституцією органом про свою діяльність.

Однак профільний віце-прем'єр Володимир Рибак заявив, що він готовий відзвітувати.

Після чого прем'єр-міністр України Віктор Янукович і спікер Верховної Ради України Олександр Мороз залишили засідання Ради національної безпеки й оборони України.

Рада національної безпеки і оборони України визнала стан житлово-комунального господарства таким, що представляє потенційну небезпеку життєдіяльності населення.

Про це повідомив голова РНБО Віталій Гайдук на брифінгу за результатами засідання РНБО.

Гайдук відзначив, що Рада нацбезпеки визначила пріоритетні завдання реформування житлово-комунального господарства.

По-перше, це передбачає розвиток ринкових принципів, вдосконалення системи у сфері надання житлово-комунальних послуг, системи управління ЖКГ, розвитку конкуренції, сучасних форм самоорганізації населення в цій сфері, поступову заміну пільг і субсидій на адресну допомогу грошовими виплатами і компенсацію вартості послуг; приведення тарифів на ЖКП до економічно обгрунтованого рівня з одночасним введенням комплексу заходів по зменшенню витрат і зниженню собівартості на відповідні послуги, вдосконалення системи соціального захисту.

Гайдук також відзначив, що піднімалося питання підвищення якості надання комунальних послуг.

Кажучи про хід засідання, Гайдук сказав, що Президент Віктор Ющенко висловив думку, що це також питання політичної площини, оскільки зачіпаються інтереси всього населення, повідомляє "Оглядач".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.