Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опитування: Про що думають німці під час поцілунку

Він і Вона 11894 перегляди

Опубліковано - 2.07.2011 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Опитування: Про що думають німці під час поцілунку
Опитування: Про що думають німці під час поцілунку
Чоловіки хочуть цілуватися лише з власницями ідеальних фігур, при цьому майже половина з них, цілуючись, думає про секс. Чверть жінок не думає при поцілунках ні про що, три чверті жінок - про що завгодно.

Про що думають німці під час поцілунку? Переважна більшість - 81 відсоток - про те, з ким вони в цей момент цілуються. 18 відсотків чоловіків під час поцілунку стурбовані питанням, наскільки добре їм це вдається, а 44 відсотки думають про секс.

Такі результати соціологічного опитування, проведеного німецькою службою знайомств ElitePartner.de, повідомляє DW-Німецька хвиля.

Серед жінок ситуація інша. Так, кожна четверта німкеня, цілуючись, не думає взагалі ні про що і прагне насолоджуватися процесом. Чим зайняті голови інших 75 відсотків респонденток з понад двох тисяч самотніх сердець, які брали участь в дослідженні, з'ясувати не вдалося.

Руки - геть!

Куди подіти руки при поцілунку? Як показало опитування, чоловіки вважають за краще, щоб під час поцілунку жінка обіймала їх за шию. Самі ж вони прагнуть прилаштувати руки нижче талії своєї дами серця. Однак це подобається далеко не всім жінкам - подібні вольності до душі лише дев'яти відсоткам учасницям опитування. Переважна більшість респонденток вважає, що чоловікові варто бути більш стриманим, однак вони не заперечують, якщо під час поцілунку їх гладять по волоссю.

Поцілункам - ні!

Що може геть-чисто відбити бажання цілуватися? Для 95 відсотків респондентів - як чоловіків, так і жінок - неприйнятний неприємний запах з рота партнера. Потім думки розділилися: більшість жінок заявили, що не мають наміру цілуватися з чоловіком з пірсингом в губах, а представникам сильної половини людства, за їхніми словами, краще цілувати лише власниць ідеальної фігури.

Більше половини жінок готові цілуватися лише з розумними чоловіками - 54 відсотки учасниць опитування зізналися, що якщо партнер проявив себе нудним співрозмовником, до поцілунків справа не дійде. При цьому бажання цілуватися з дурепою зникає лише у кожного третього чоловіка.

Поцілунки - основа для тривалих відносин

Для 88 відсотків опитаних регулярний прояв ніжності відграє важливу роль в сімейних відносинах. "Поцілунки - це особлива форма близькості. Для жінок вони навіть важливіші, ніж для чоловіків. Довгий і пристрасний поцілунок - хороший засіб для того, щоб зберегти близькість у багаторічних відносинах", - вважає психолог Ліза Фішбах (Lisa Fischbach).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.