Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Швидкісний інтернет сьогодні так само життєво важливий для зростання економіки світу, як вода чи електроенергія, стверджує звіт ООН

Технології 9333 перегляди

Опубліковано - 19.11.2006 11:37 | Всі новини | Версія для друку

Швидкісний інтернет сьогодні так само життєво важливий для зростання економіки світу, як вода чи електроенергія, стверджує звіт ООН
Швидкісний інтернет сьогодні так само життєво важливий для зростання економіки світу, як вода чи електроенергія, стверджує звіт ООН
А проте широкосмуговий інтернет, хоча й досяг «статусу комунальної послуги», створив новий розрив між багатими і бідними країнами, мовиться в Інформаційному економічному звіті ООН.

Якщо зростання кількості користувачів швидкісного інтернету сягнуло в промислово розвинених країнах в середньому 15 відсотків за другу половину 2005 року, то в деяких країнах, що розвиваються, рівень використання широкосмугового інтернету нижчий від одного відсотка.

Україна в Мережі – 12-та. Штати - перші

Україна обіймає 12 місце у світі за кількістю користувачів Інтернету, число яких склало 4,5 мільйонів осіб на початок 2006 року.
Такі дані приведені в розповсюдженій «Доповіді про інформаційну економіку», що складена Конференцією ООН з торгівлі і розвитку, повідомляє “Українська Правда”.

Згідно з документом число користувачів Інтернету у світі вперше перевищило 1 млрд. осіб. Зокрема, до початку 2006 року доступом у глобальну мережу володіли 1 млрд. 20 млн. 610 тис. осіб. У порівнянні з попереднім роком цей показник виріс на 19,5%.

У першу «трійку» країн за числом Інтернет-користувачів увійшли США - близько 200 млн., Китай - 111 млн. і Японія - 85,29 млн. людей.

У Росії число користувачів «всесвітньої павутини» на кінець 2005 року складало 21,8 млн. осіб, збільшившись за рік на 17,8%. За цим показником Росія знаходиться на 11-му місці у світі. Слідом за нею йдуть Україна (4,5 млн.) і Білорусія (3,39 млн.).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.