Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бикуватий племінник власника “Норда” в ресторані побив дівчину, до якої невдало залицявся через два місяці після власного весілля

Кримінал Регіон: Луганська область 9284 перегляди

Опубліковано - 7.07.2011 05:17 | Всі новини | Версія для друку

Роман Ландик
Роман Ландик
Депутат Луганської міськради Роман Ландик, син народного депутата Володимира Ландика, побив дівчину в луганському ресторані “Баккара”. Потерпіла наразі перебуває в лікарні – в неї струс мозку.

За словами очевидців, коли дівчину били, персонал ресторану і охорона не заступились за неї. Крім того, не втрутився ніхто з відвідувачів, хоча багато хто знімав те, що відбувається, на телефони.

Факт побиття підтвердила начальник відділу зв'язків з громадськістю МВС України в Луганській області Тетяна Погукай, пише "Остров".

Як повідомили очевидці інциденту, бійка Ландика-молодшого сталася в ніч з 4 на 5 липня в луганському ресторані "Баккара". Інцидент почався на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків. До ЗМІ потрапили також кадри з камери відеоспостереження, де чітко видно весь інцидент.



За словами очевидців, коли дівчину били, персонал ресторану і охорона не рознімали, а лише намагалися вмовити депутата зупинитися. Крім того, не втрутився ніхто з відвідувачів, хоча багато хто знімав те, що відбувається, на телефони.

Від коментарів в обласній міліції відмовляються, проте повідомляють, що факт мав місце, а дівчина перебуває в неврологічному відділенні однієї з лікарень міста. В неї черепномозкова травма і струс мозку.

Роман Ландик заперечив факт нападу на дівчину в ресторані "Баккара"

Депутат заперечує бійку з дівчиною. За словами Романа Ландика, він просто здав дівчину в міліцію за те, що вона била посуд у ресторані.

"Це брехня! Це я потерпілий! До того ж жодних слідчих дій не ведеться. Ніхто ні на кого не нападав. Я просто здав дівчину в міліцію: вона била посуд у ресторані. І взагалі, я не стану виправдовуватися, виправдовуються виуваті. Єдине, не зрозумію кому це все потрібно", - прокоментував Ландик інцидент у ресторані.

Нагадаємо, в травні 2011 року Роман Ландик з розмахом відсвяткував власне весілля, на яком отримав від свого дядька, теж народного депутата України Валентина Ландика в подарунок на весілля - автомобіль “Бентлі”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.