Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі не бачать альтернативи Малоросійській губернії

Імперія «Совок» 5693 перегляди

Опубліковано - 12.08.2011 19:24 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі не бачать альтернативи Малоросійській губернії
У Кремлі не бачать альтернативи Малоросійській губернії
Президент Росiї Дмітрій Медвєдєв закликав не полiтизувати питання спiвпрацi в газовiй сферi мiж РФ i Україною.

Як повiдомило журналiстам джерело в Кремлi, про це йшлося напередоднi пiд час переговорiв лiдерiв двох країн.

"Президенти обговорили основнi питання, зокрема участь України в Митному союзi та проблематику газового спiвробiтництва", - сказав вiн.

"З росiйського боку наголошувалося на необхiдностi дотримання чинних угод у сферi газового спiвробiтництва та неприпустимостi полiтизацiї цього питання", - зазначив представник Кремля.

За його словами, "сторони домовилися продовжувати пошук нових проектiв у цiй сферi".

Крiм того, з росiйського боку "було надано пояснення стосовно можливих параметрiв спiвробiтництва мiж Україною та Митним союзом". "Така спiвпраця може здiйснюватися на засадах повноцiнного вступу України до МС", - наголосило джерело.

"Формула три плюс один для цих цiлей неприйнятна", - заявили у Кремлi.

Лiдери також обговорили в конструктивному ключi хiд пiдготовки до засiдання мiждержавної комiсiї, а також до форуму, який вiдбудеться в Донецьку.

Від “Аратти”: було б дивно, якби Янукович домовився про щось конструктивне з Медвєдєвим, адже у Кремлі, вже 20 років поспіль, не сприймають Україну, як незалежну державу.

А нині, напередодні чергових виборів Президента РФ, ні Путіну, ні Медвєдєву немає чим звітувати перед виборцями: корупція як була, так і залишилася; казнокрадство сягнуло нових висот; народ - став ще більш безправним; опозиції немає, тому і негоразди списати немає на кого.

Отже, фішка №1 у обох кандидатів - "собіраніє зємєль рускіх". Щоправда і тут не склалося, як гадалося. Білорусь, хоч і жебрає, але Лукашенко вперто не бажає поповнювати РФ новою губернією. А якщо бацьку народ посуне - то й тим більше, ніякого "собіранія" не вийде. З Україною теж вперлися лобом у стінку. Несподівано для Кремля Янукович передумав і вирішив, що бути обраним Президентом краще, ніж призначеним губернатором.

Проте, таки хитрий Медвєдєв поки переграє Путіна. Він вже припас кандидата на "собіраніє" - окуповану Південу Осетію. Але тоді - це буде доконана процедура анексії частини території суверенної Грузії.

Хоча, чесно кажучи, фішка №1 - це лише привід для дії "собіранія", бо у Росії виборів, як таких, вже давно немає.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.