Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ви ще дякуєте жителям Донбасу? Тоді до вас іде УБОЗ!

Пістолетне право Регіон: м.Київ 12379 переглядів

Опубліковано - 7.09.2011 00:46 | Всі новини | Версія для друку

Ви ще дякуєте жителям Донбасу? Тоді до вас іде УБОЗ!
Ви ще дякуєте жителям Донбасу? Тоді до вас іде УБОЗ!
Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ - нібито через друк футболок з написом “Спасибо жителям Донбасса…”

Про це повідомляє Watcher з посиланням на власника однієї з компаній Дениса Олєйнікова. Сам він перебував в Одесі, наразі терміново виїхав до Києва.

За словами Олєйнікова, у вівторок до офісу увірвались представники УБОЗу. Один зі співробітників компанії встиг набрати номер Дениса та покласти телефон на стіл, тож він зміг почути, що відбувалося протягом перших десятків секунд.

"Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всі працівники повинні були залишитись в офісі, їм заборонили виходити в туалет, по воду, користуватись телефоном. Далі зв‘язок зник", - пише видання.

Олєйніков сказав, що не розуміє, в чому проблема. Він зазначив, що його бізнес - це СПД, і немає ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ. За його словами, компанія працює цілком легально - випускає футболки з різноманітними текстами та зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону та легально "розмитнюються" в Україні.

Разом з тим Олєйніков повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось із незнайомого телефона й натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса".

Денис відповів незнайомцю, що футболки будуть і надалі продавати, оскільки вони не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.
 Фото працівників Prostoprint, яких провоохоронці локалізували в межах шовкотрафаретного участку компанії
Фото працівників Prostoprint, яких провоохоронці локалізували в межах шовкотрафаретного участку компанії
Сьогодні ж ЦЗГ МВС України в м.Києві поширив наступну інформацію: “Сьогодні у рамках розслідування кримінальної справи, щодо підробки сувенірної продукції до Євро-2012 працівники столичного УБОЗ в офісі компанії Prostoprint проводили відповідні слідчі дії”, – зазначили в міліції. Такі дії співробітників міліції “ніяк не пов’язані з випуском цією організацією футболок з написом, який згадувався в публікаціях в інтернет-мережі”.

Редакція Watcher о 21:00 зв’язалась з Денисом Олєйніковим, яким повідомив, що праціників компанії по одному вже почали випускати, але самому йому досі не дозволять потрапити на територію Prostoprint.

Щодо звинувачення в підробці продукції з логотипами ЄВРО-2012, Денис повідомив, що згідно з українським законодавством він не зобов’язаний проводити перевірку в замовника, чи має він право на друк тієї чи іншої продукції. Бізнес Prostoprint полягає у друці футболок на замовлення. А відповідальність за недотримання авторських прав несе замовник такого друку.

Денис також повідомив, що дійсно, сьогодні вранці в компанію поступило замовлення на друк кількох футболок з логотипом ЄВРО-2012. Зважаючи на те, що одразу після виконання цього замовлення в офіс ввірвався УБОЗ, Денис підозрює, що все це спланована операція.

Окрім замовлених сьогодні ж футболок, за словами Дениса, УБОЗ не знайшов жодної іншої продукції ЄВРО-2012.

О 22.28 Денис Олєйніков повідомив, що працівники, яких випускють по одному з офісу, розповідають, що УБОЗівці роздрукували багато листків з лого ЄВРО-2012 (в офісі Prostoprint на офісному принтері), розвішали ці логотипи на всіх стінах, і зараз ходять з камерою і все це знімають. З якою метою влаштовується цей цирк – Денис не знає.

Пряму твітер-трансляцію з місця затримання вів працівник Prostoprint у своєму акаунті в Twitter

* * *

Як ми повідомляли, після того як в Інтернеті з’явився відеозапис, у якому фанати ФК "Динамо" скандують непристойне та образливе гасло "Спасибо жителям Донбасса...", лідера фан-клубу викликали до міліції, де його допитували майже 15 годин.

Від “Аратти”. Невже й справді, як про це йде мова в анекдоті, що оперативно з`явився по слідам гарячих подій, в словах подяки прихована державна таємниця?

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.