Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент

Самоврядування 7159 переглядів

Опубліковано - 3.10.2011 10:10 | Всі новини | Версія для друку

Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент
Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент
Мер Києва Леонід Черновецький, нарешті, прилетів у столицю.

Ще у четвер його помітили на футболі в ізраїльському Тель-Авіві, де грало «Динамо» з «Маккабі», а у суботу він приземлився в «Борисполі». На футболі, як повідомляють ізраїльські журналісти, він сидів у віп-ложі, а щоб його не помітили, залишив трибуну ще до закінчення матчу. Таку ж мету, мабуть, він переслідував, і коли приземлився в «Борисполі».

За даними газети «Сегодня», в залі офіційних делегацій він підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі і кепці, яка закривала майже все обличчя. А після того, як у документі поставили штамп, швидко сів у машину — і зник. Офіційно в залі офіційних делегацій журналістам відмовилися коментувати цю тему: «Це особиста інформація».

Близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві. Кажуть, він приїхав з Ізраїлю, щоб вирішити питання, пов'язані з розлученням. Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбу Черновецького з Аліною Айвазовою заплановане на 21 жовтня. «І ще, наскільки я знаю, Льоня все ж таки хоче йти до парламенту. Отже, може, зараз, бурхливу діяльність розгорне», — говорить близький друг сім'ї.

У КМДА кажуть, що мера не чекають. «Ніяких заходів з його участю не передбачається, що ви, хто його туди пустить», — говорять джерела в адміністрації. Самого Черновецького тут зустрічають украй рідко: «Він приходить тільки, щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося. Причому навіть підписувати рішення сесії не поспішає, його весь час доводиться підганяти, але він просить не турбувати».

Нагадаємо, зник з горизонту Черновецький у листопаді минулого року, як тільки Указом Президента були розділені повноваження мера і глави КМДА. У липні ЗМІ повідомили, що у мера ізраїльське громадянство. Але цю інформацію і він, і його дружина спростовували.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.