Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українській столиці - українського мера!

Громадська думка Регіон: м.Київ 9496 переглядів

Опубліковано - 9.12.2006 12:51 | Всі новини | Версія для друку

Українській столиці - українського мера!
Українській столиці - українського мера!
Заява Центрального Проводу ВО “Тризуб” ім. С. Бандери.

Режим внутрішньої окупації української нації, який був остаточно закріплений та структурований після виборів 2006 року, вплинув на всі сфери суспільного життя України, у тому числі й на ситуацію в Києві.

Обрання міським Головою столиці України людини неукраїнського походження стало одним із показових моментів в утвердженні неоколоніального статусу сучасної держави. Панування представників національних меншин у всіх системотворчих державних інституціях тільки закріпилося після чергових "виборів без вибору", а українці практично повністю відсунуті від політичної влади в Україні.

Черговий раз солодкоголосі обіцяльники, нахваляючись і цього разу "підвищити зарплати, пенсії, рівень соціального захисту", повели людей не на боротьбу за право бути господарями своєї долі на своїй землі, а за реалізацію нездійснених соціал-демократичних, соціалістичних, лібералістичних та інших антиукраїнських доктрин. Тому й отримали ті, що пішли на манівці те, на що заслужили – черговий виток росту цін, жебрацтво, підвищення всіх комунальних платежів, ще активнішу русифікацію, знищення духовності й, по великому рахунку, "бидлізацію" всієї країни.

Пан Черновецький – один із яскравих прикладів того, як можна за невеликий термін, маючи владні важелі, вбити український революційний дух в місті, яке всього два роки тому встало з колін і спробувало змінити своє життя на краще. При тому помітили це бажання не тільки ті, хто знаходиться при владі, але й увесь світ.

Людина, яка перебуває на міському владному олімпі, зробила все від неї залежне, щоб максимально нашкодити киянам: підкреслене й цинічне ігнорування української мови; шизофренічні заяви та виступи; всебічна підтримка антиукраїнської й антихристиянської нігерійської секти і, як наслідок, відсторонення від вирішення проблем традиційних українських Церков; знущальне підвищення цін на комунальні послуги; незаконні оборудки з землею; безпосередній вплив на постійне зростання цін на житло, а значить, витіснення з Києва українського населення, й займання звільненої території представниками привілейованих національних меншин, які ворочають мільярдами, вкраденими у простих українців; надання дозволів на проведення антидержавних заходів організаціям, які виступають за знищення існуючої держави та проти права українців на власну державність (останні приклади – це так званий "Імперський марш", зірваний 4 листопада українськими патріотами та комуністичний шабаш 7 листопада, захищений тисячами міліціонерів від праведного гніву національно-свідомих громадян). Перелік цей можна продовжувати ще довго.

А до цього переліку додаються регулярні заяви вищого керівництва держави – "двох антагоністів", за яких на майданах, під різними прапорами стояли сотні тисяч "маленьких українців", в підтримку практично всіх "ініціатив" нового "гауляйтера" столиці. І В.Ющенко, і В.Янукович завжди підтримують те, що впроваджує в життя Л.Черновецький. Тобто, антиукраїнська система влади діє безперебійно та, поки що, досить ефективно.

На жаль, київська міська рада не спромоглася стати на заваді антиукраїнській та антинародній експансії кліки під проводом недолугого міського Голови. Її повна безпорадність доводиться кожного дня та кожної години.

Виходячи із вищесказаного, ми, українські націоналісти-бандерівці, усвідомлюючи, що тільки шляхом системної революційної боротьби під прапором української національної ідеї можна звільнити український народ з пут, які накинуті на нього внутрішніми окупантами, закликаємо всіх киян взяти активну участь у підготовці та проведенні міського референдуму, на якому буде стояти два питання – відставка Черновецького з посади міського Голови та розпуск міської Ради. Це буде тільки перший крок…

ВОНИ НЕ ДАЮТЬ НАМ ЖИТИ – МИ НЕ ДАМО ЇМ ПАНУВАТИ!
УКРАЇНСЬКІЙ СТОЛИЦІ – УКРАЇНСЬКОГО ГОЛОВУ!
СЛАВА УКРАЇНІ!


Голова ЦП ВО "Тризуб" ім. С.Бандери
Полковник Дмитро Ярош
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.