Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Анатолій Матвієнко звинуватив Ющенка у приході до влади антикризової коаліції

Політика 6486 переглядів

Опубліковано - 9.12.2006 16:53 | Всі новини | Версія для друку

Анатолій Матвієнко звинуватив Ющенка у приході до влади антикризової коаліції
Анатолій Матвієнко звинуватив Ющенка у приході до влади антикризової коаліції
Лідер УРП “Собор”, що входить до блоку “Наша Україна”, Анатолій Матвієнко звинуватив Президента Віктора Ющенка й колишнє керівництво НСНУ в приході до влади антикризової коаліції.

Виступаючи на 16-му звітно-виборному з'їзді партії, Матвієнко розкритикував Ющенка за нерішучість і вичікувальну позицію, що, на його думку, призвело до перемоги "антикризової коаліції".

- За помилки виборчої кампанії відповідальні всі ми, але більшою мірою лідери "Народного Союзу Наша Україна". Я хочу сказати відверто, саме вони узурпували керівництво виборчою кампанією. Це істотно погіршило результати й дозволило популістському по суті Блоку Юлії Тимошенко посісти друге місце, - сказав Матвієнко.

Він заявив, що НУ мала можливість посісти перше місце на виборах при оптимальному розвитку подій або друге - при неоптимальному, однак ситуація, з його слів, розвивалася за найгіршим варіантом.

Лідер УРП Собор розкритикував дії НУ у намірі створити коаліцію з Партією регіонів, які, з його слів, суспільству були незрозумілі.

17 травня Ющенко звільнив Матвієнка від обов'язків заступника глави Секретаріату президента у зв'язку з обранням до Верховної Ради

Катеринчук знайшов нового соратника і готується до виборів
Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Микола Катеринчук не виключає, що навесні 2007 року можуть відбутися позачергові парламентські вибори.

"Навесні ми повинні бути готові, щоб провести позачергові парламентські вибори", - заявив він, виступаючи на з'їзді УРП "Собор".

При цьому він вважає, що "помаранчеві" політичні сили повинні бути "по одну сторону барикад".

Катеринчук позитивно оцінив ініціативу лідера УРП "Собор" Анатолія Матвієнка про створення нової політсили, яка б об'єднала партії національно-демократичного напрямку.

"Об'єднавчий процес дасть нову якість альтернативі і діючому курсові Партії регіонів", - сказав він.

Виступаючи на з'їзді, Матвієнко виступив за створення нової політичної сили на основі партій, що входять у блок "Наша Україна", позапарламентських партій, а також потужних позапартійних сил.

- Такий широкий об'єднавчий процес може привести до появи сили, що потенційно може поборотися за 20-25% голосів виборців на парламентських виборах і зможе реально боротися за те, що кандидат, якого підтримає дана політсила, переміг на президентських виборах, - сказав він.

Матвієнко відзначив, що керівниками такої сили повинні стати нові недискредитовані політики.

- Завдання цього проекту - створити патріотичну силу, партію переможця на наступних виборах, - сказав він.

В інтерв'ю журналістам Матвієнко висловив думку, що така політична сила може бути створена вже навесні майбутнього року - "у квітні, максимум у травні, але до парламентських канікул".

Від "Аратти". Дивні вони, ці політики... Чи інтуїція в них відсутня, чи логічне мислення, чи почуття прогнозованості політичної ситуації, чи все разом... Вони ж отримали кредит народної довіри, - чи їм хтось заважав об`єднатися до моменту створення "анткризової коаліції"? Тепер, через кілька місяців, починають махати кулаками. Спочатку "Наша Україна", тепер "Собор"... Вбийте, шановні, в собі Дракона. Поки вам не запропонували “аццкою” мовою: “палітік, - убєй сєбя ап стєну”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.