Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навіщо чекістам аналізи Тимошенко?

Скандал 4233 перегляди

Опубліковано - 18.01.2012 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Навіщо чекістам аналізи Тимошенко?
Навіщо чекістам аналізи Тимошенко?
Глава Державної податкової служби Олександр Клименко заявляє, що питання по справах Тимошенко потрібно направляти в СБУ.

На брифінгу в середу він нагадав, що його відомство з 6 грудня 2011 року не проводить жодних дій по справах екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, оскільки справи передані в СБУ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Після того як 6 грудня ДПСУ передала всі справи в Службу безпеки України, ми жодних дій (щодо Тимошенко) не проводимо", - повідомив він.

Водночас Клименко ухилився вiд запитання журналiстiв про те, чи вилучали спiвробiтники ДПСУ матерiали медичного обстеження Тимошенко.

"Всi дiї у цiй справi виконують спiвробiтники Служби безпеки України i всi питання потрiбно направляти туди", - наголосив він.

Ранiше перший заступник лiдера ВО "Батькiвщина" Олександр Турчинов заявив, що ДПСУ вилучила з київської приватної клiнiки "Медiком" медичну картку Тимошенко, яка проходила огляди в цiй клiнiцi бiльше 10 рокiв.

Як повiдомлялося, двi кримiнальнi справи щодо екс-прем'єра, що стосуються дiяльностi корпорацiї "Єдинi енергетичнi системи України" (ЄЕСУ), об'єднанi в одне провадження, їх розслiдуванням займається спiльна слiдча група.

"6 грудня 2011 року Генеральна прокуратура України пiдслiднiсть ... злочинiв визначила за слiдчими Служби безпеки України. Головне слiдче управлiння Служби безпеки України справи об'єднало в одне провадження, i створено спiльну слiдчу групу", - повiдомив вiддiл зв'язкiв зi ЗМI Генеральної прокуратури України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.