Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Харкові вбивали здорових дітей?

Кримінал Регіон: Харківська область 9009 переглядів

Опубліковано - 12.12.2006 11:27 | Всі новини | Версія для друку

Навколо етичності створення стовбурних клітин в світі точаться затяті суперечки
Навколо етичності створення стовбурних клітин в світі точаться затяті суперечки
Британська телерадіокомпанія Бі-бі-сі заявляє про те, що має у своєму розпорядженні матеріали, які дозволяють припустити, що в Україні, ймовірно, вбивали здорових немовлят з метою продажу стовбурних клітин.

"Нам вдалося роздобути відеозапис посмертного розтину розчленованих тіл дітей, після перегляду якого виникають серйозні запитання про те, що відбулося з цими дітьми", - повідомляється на сайті Бі-бі-сі.

У країні процвітає торгівля стовбурними клітинами, взятими з людських ембріонів після аборту, - на тлі недоведених заяв про те, що вони ефективні в лікуванні цілого ряду захворювань, зазначає видання.

"Однак тепер з’явилися свідчення про те, що для одержання стовбурних клітин використовуються живі діти", - зазначає телекомпанія.

Деякі харківські жінки розповіли Бі-бі-сі про те, що народили здорових малят, яких потім кудись віднесли працівники пологового будинку".

У 2003 році влада погодилася на ексгумацію близько 30 зародків і тіл дітей з цвинтаря, на якому робить поховання пологовий будинок номер шість. Одній з присутніх на розтині жінок було дозволено зняти те, що відбувалося на відео.

Зроблений запис вона передала в Бі-бі-сі й у Раду Європи. У своєму звіті РЄ описує практику торгівлі дітьми, які були викрадені відразу після народження, а також зазначає про стіну мовчання співробітників пологового будинку щодо долі цих малят. Представники пологового будинку №6 заперечують подібні припущення.

За інформацією сайту, на відеозаписі видно, що в деяких мертвих дітей видно мозок або інші органи, а в деяких випадках відсутні частини тіла.

Провідний британський патологоанатом заявив про свою серйозну стурбованість у зв’язку з тим, що тіла дітей були розчленовані - це не є стандартною практикою проведення розтину після смерті і може бути, пов’язано з вирощуванням стовбурних клітин з кісткового мозку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.