Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада демонструє справжні “чесні вибори”?

Вибори-2012 Регіон: Житомирська область 9928 переглядів

Опубліковано - 13.02.2012 13:27 | Всі новини | Версія для друку

Влада демонструє справжні “чесні вибори”?
Влада демонструє справжні “чесні вибори”?
12 лютого 2012 року у Червоноармійському районі Житомирської області мають відбулися дострокові вибори у обласну раду по 41 мажоритарному окрузі.

Участь у виборах бере кандидат від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" голова Житомирської обласної організації, відомий правозахисник Сидір Кізін, повідомля. прес-служба партії.

Напередодні обласна виборча комісія відмовилася реєструвати офіційних спостерігачів від кандидата-свободівця. 10 лютого Житомирським окружним адміністративним судом було винесено постанову, якою було зобов’язано ОВК зареєструвати офіційних спостерігачів від кандидата Сидора Кізіна. З цим рішенням не погодилася ОВК та подала апеляцію.

11 лютого 2012 року Житомирський апеляційний адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу Житомирської обласної виборчої комісії та зобов’язав останню зареєструвати 38 офіційних спостерігачів від Сидора Кізіна.

11 лютого ОВК під час засідання відмовилася виконувати рішення суду. Після чого юрист комісії разом із заступником голови ОВК Мельничуком Андрієм Вікторовичем (1970 року народження, від Партії Регіонів), які перебували в нетверезому стані, напали на журналістів, намагаючись виштовхати останніх із зали засідань. Відомого блогера Олександра Аронця вдарили в обличчя, журналісту Прохору Антоненку зламали камеру. Також постраждала кореспондент "Газети по-українськи" Олена Галагуза.

Лише наряд міліції, що прибув на місце подій трохи вгамував погромників. Наразі тривають слідчі дії. "Свободівці" подали заяву про злочин згідно із статтею 382 Кримінального Кодексу "Невиконання судового рішення", що "карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років".

Напередодні, 10 лютого 2012 року, працівники Червоноармійського райвідділу міліції влаштували обшуки в агітаційних наметах Всеукраїнського об’єднання "Свобода" та затримали кількох членів "Свободи", які провадили агітацію за кандидата у депутати Сидора Кізіна.

Така поведінка владоможців свідчить, що влада готує екстремальний варіант Дня виборів. ВО "Свобода" закликає представників ЗМІ та громадськість не дозволити владі, нехтуючи думкою громади, сфальсифікувати результат виборів, як сталося нещодавно на довиборах міського голови Вишневого на Київщині.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.