Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проффесіонали прикриватимуть підвищення цін референдумами

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6942 перегляди

Опубліковано - 14.12.2006 21:25 | Всі новини | Версія для друку

Проффесіонали прикриватимуть підвищення цін референдумами
Проффесіонали прикриватимуть підвищення цін референдумами
Уряд обіцяє в майбутньому не допускати різких стрибків тарифів на житлово-комунальні послуги.

Таку обіцянку зробив перший віце-прем'єр Микола Азаров під час чату на сайті Кабміну.

При цьому Азаров нагадав, що підвищення цін пов'язане з підвищенням цін на газ.

"Відповім відразу ж, що у 2002 - 2004 роках ми мали стабільні ціни на газ. І тарифи для населення на житлово-комунальні послуги повинні були підвищуватися тільки на рівень інфляції. Це в ті роки і робилося. У 2005-2006 роках проводилася відверто популістська політика замовчування реальних проблем", - заявив Азаров.

"Але ж саме в цей період у 3 рази виросла вартість газу. Виходить, необхідно було або не проводити таку зовнішню політику, при якій Україна зштовхнулася з різким підвищенням ціни на газ, або відверто сказати людям, що ціна нашої зовнішньої політики - це трикратний ріст ціни на житлово-комунальні послуги", - відзначив віце-прем'єр.

При цьому Азаров сказав, що "непогано було б це питання винести на референдум".

"Я упевнений, що якби саме в такій площині питання було б поставлене, то 90% населення відповіло б негативно. Ну, а тим 10%, які відповіли б позитивно, можна було надати можливість платити за новими тарифами", - відзначив віце-прем'єр.

"У майбутньому ми не допустимо різких стрибків на житлово- комунальні послуги, та й будь-якого росту цін. Непогано було б, щоб ці помилки послужили уроком", - сказав Азаров.

Від “Аратти”: вельми цікаво було б подивитися на практичне втілення геніальної ідеї Миколи Яновича щодо референдумів по цінах. Чи він вважає, що народ настільки дурніший від паровозу, що проголосує за зменшення своїх статків на користь цілком конкретних осіб, які продовжують множити мільярди за рахунок громадської кишені? А може б одразу зробити референдум про довіру проффесіоналам? Із обов'язковими кадровими наслідками.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.