Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд ухвалив рішення знизити виплати померлим вкладникам Ощадбанку СРСР

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7106 переглядів

Опубліковано - 14.12.2006 21:59 | Всі новини | Версія для друку

Уряд ухвалив рішення знизити виплати померлим вкладникам Ощадбанку СРСР
Уряд ухвалив рішення знизити виплати померлим вкладникам Ощадбанку СРСР
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення знизити з 350 млн. грн. до 33 млн. грн. суму коштів, спрямованих на виплату компенсацій втрат від знецінення вкладів тим вкладникам, які не отримали впродовж 2002-2005 років компенсацію в межах залишку вкладу, але не більше 50 грн по одному рахунку кожного вкладника.

Про це сказано в Постанові Кабінету Міністрів України від 13 грудня.

На 40 млн. грн. до 220 млн. грн. знижується сума коштів для компенсації спадкоємцям вкладників, які померли в 2005 році, які не одержали компенсацію втрат від знецінення вкладів впродовж 2005 року, а також тих, хто помер в 2006 році, у межах залишку проіндексованого вкладу, але не більш 500 грн.

У 2006 році на виплату громадянам України компенсацій втрат від знецінення грошових заощаджень і страхових внесків, зроблених до 2 січня 1992 року в установи Ощадного банку СРСР і Держстраху СРСР в бюджеті передбачено 600 млн. грн.

Крім того, документом передбачено викупити в 2006 році облігацій Державної цільової безпроцентної позики 1990 року і державних казначейських зобов`язань СРСР.

Зокрема, на викуп облігацій держпозики уряд направить 140 млн. грн., на викуп державних казначейських зобов`язань СРСР – 137 млн. грн.

Від “Аратти”: щось ми сьогодні не чули протестів нардепів від політичних партій, що кожні вибри традиційно “вболівають” за добробут населення, зокрема, про повернення вкладів в Ощадбанку СРСР. А ні гу-гу в лавах комуністів, мертва тиша в лавах соціалістів, ні а про регіоналів й казати нема чого. Воно й зрозуміло: вибори пройшли, а вони - тепер правляча коаліція. Ну а ми, виборці, робимо висновки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.