Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент засудив дії нардепа Калашнікова. Калашніков вважає себе оббріханим

Влада 7587 переглядів

Опубліковано - 19.12.2006 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Парламент засудив дії нардепа Калашнікова. Калашніков вважає себе оббріханим
Парламент засудив дії нардепа Калашнікова. Калашніков вважає себе оббріханим
Верховна Рада засудила дії народного депутата від фракції Партії регіонів Олега Калашникова за перешкоджання професійній діяльності журналістів телекомпанії “СТБ”.

За ухвалення відповідного проекту постанови в цілому проголосували 374 депутати при необхідних 226.

Проект постанови передбачав врахувати звіт тимчасової слідчої комісії Ради з розслідування дій Калашникова, яка визнала ці дії такими, що перешкоджали професійній діяльності журналістів СТБ.

Рада визнала поведінку депутата неприпустимою і такою, що заслуговує на засудження.

Сам депутат від Партії регіонів Олег Калашніков заперечує звинувачення у нападі на журналістів телеканалу СТБ, який відбувся влітку цього року.

"Я повністю солідарний з Президентом Віктором Ющенком, прем'єром та головою ВР, які засуджували ганебні дії. Але ж ситуація в іншому - я ці дії не робив", - наголосив Калашников з трибуни парламенту під час розгляду звіту ТСК по його справі.

"Мені дуже приємно, що окремо оператор і окремо журналіст зробили заяви, що Олег Калашников не зробив жодної дії, про які були повідомлені ЗМІ. Ця недостовірна неперевірена, наклепницька інформація не турбує особисто мене", - додав він.

"Але мене особисто хвилює не моя особиста роль. Я взяв на себе відповідальність і візьму на себе ще раз в цій залі, якщо це дасть можливість консолідувати Верховну Раду, українське суспільство", - зазначив Калашніков.

Він наголосив, що є прихильником свободи слова. "Але свобода слова – не самостійний елемент. Вона забезпечує права людини. І саме тоді, коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особистості, я виступав і буду виступати проти цього", - зазначив він.

Нагадаємо, 14 вересня Рада створила тимчасову слідчу комісію з розслідування інциденту між депутатами ПР і знімальною групою телекомпанії СТБ.

12 липня телекомпанія СТБ заявила, що під час зйомок мітингу ПР біля будівлі парламенту у знімальної групи із застосуванням сили відібрали касету.

За словами журналістки СТБ, в цьому брали участь депутати ПР, зокрема Олег Калашников.

13 липня ПР вибачилася перед журналістами за інцидент між депутатами ПР і знімальною групою телекомпанії СТБ.

До речі, про касету, забрану на місці події нардепами у знімальної групи, наразі нічого не відомо. Як і невідоме призвище “подєльніка” Калашніква із депутатським значком, який допомагав відставному офіцерові (тепер солдату "Регіонів") вчиняти протиправні дії щодо оператора та журналістки із СТБ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.