Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Валерію Мареничу дали нову квартиру у Луцьку

Народний Вісник Регіон: Волинська область 14791 перегляд

Опубліковано - 22.03.2012 01:10 | Всі новини | Версія для друку

Валерію Мареничу дали нову квартиру у Луцьку
Валерію Мареничу дали нову квартиру у Луцьку
Народний артист України лучанин Валерій Маренич отримав нову квартиру в Луцьку. Урочисте вручення ключів відбулося 21 березня у Волинській обласній державній адміністрації.

Ключі від помешкання, ковбойський капелюх та гроші особисто вручив голова Волинської ОДА Борис Клімчук. Маренич у відповідь подарував губернатору свій диск.

«Це наш тобі волинський борг. Потім буде ще», – сказав Клімчук, вручаючи гроші Мареничу.

За словами голови правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнухи, це однокімнатна квартира на вулиці Чорновола площею 58,4 квадратного метра. Як зазначив губернатор, виділення квартири стало можливим, бо вони з будівельниками «знайшли порозуміння».

Голова адміністрації Клімчук заявив, що хоче бачити Маренича на концертах та гастролях. Він пообіцяв артисту підтримку. «Є ти, є твоя пісня, є твій талант. І гастролі будуть, і диски. Хочу, щоб у тебе було друге дихання», – додав губернатор.

Після цього Валерій Маренич виконав кілька пісень польською, українською та російською мовами. Серед них – і старі пісні, з яких починалася творчість Маренича.

Це трохи розчулило Клімчука і він розказав, як у 1973 році підкоряв серце своєї майбутньої дружини Світлани під ці пісні.

«У тебе велике українське серце, в тебе співає душа. Ти добра людина», – сказав губернатор народному артисту.

Нагадаємо, завдання начальнику головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального Юрію Куцу знайти співаку однокімнатну квартиру Клімчук дав на оперативній нараді 13 лютого. Тоді він поставив термін – до кінця березня.

«Я розумію, що він не на черзі. Поставте його на чергу. Так трапилось в житті цієї творчої людини. Ми мусимо це зробити. Кінчайте відписки-переписки. Механізм продумайте», – сказав губернатор на оперативці.

Згодом Клімчук розповідав, що про помешкання для Маренича у нього особисто просив колишній президент України Віктор Ющенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.