Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За “лаври Космоса”: Попов вже хоче бути мером всіх киян

Самоврядування Регіон: м.Київ 7863 перегляди

Опубліковано - 15.05.2012 10:02 | Всі новини | Версія для друку

За “лаври Космоса”: Попов вже хоче бути мером всіх киян
За “лаври Космоса”: Попов вже хоче бути мером всіх киян
Провладний кандидат на пост міського голови, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов постарається дистанціюватися від Партії регіонів і виступить в якості “кандидата від киян”.

У Партії регіонів вважають, що вибори мера Києва необхідно провести в період між закінченням Євро-2012 і парламентськими виборами.

Про намір провести вибори мера Києва після закінчення Євро-2012 - 1 липня, але до парламентських виборів, які відбудуться 28 жовтня, вчора заявив глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє «КомерсантЪ-Украина».

"Не варто поєднувати вибори мера і парламентські вибори, оскільки це різні рівні влади. Тому швидше за все вибори в Києві відбудуться перед парламентськими, але вже після Євро-2012", - заявив Єфремов

Найбільш вірогідними претендентами на пост мера столиці вважаються голова КМДА Олександр Попов і депутат Київради, лідер опозиційної партії УДАР Віталій Кличко. Джерела видання в оточенні Попова вважають, що вибори мера влітку "скоріше за все не відбудуться". За інформацією джерел, у пана Попова поки немає команди, яка буде займатися його передвиборчою кампанією, а її формування почнеться після того, як стануть ясні плани http://tyzhden.ua/News/50035.

Протее, вже зрозуміло, що Попов має намір під час виборів дистанціюватися від Партії регіонів, завдяки якій він став на чолі виконавчої влади в столиці.

"У Попова рейтинг в Києві перевалює за 20%, а рейтинг ПР в місті - трохи більше 8%. Він буде виступати як кандидат від киян, а не від партії", - стверджує джерело в Київраді.

Як повідомлялося раніше, в опозиції вважають, що дата виборів мера Києва залежить від упевненості влади у перемозі Попова
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.